Horoscop BANI si SUCCES 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Vin recompensele. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

29 nov. 2022, 11:36
Horoscop BANI si SUCCES 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Vin recompensele. Influente in casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Tu ai un punct forte profesional in a fi ospitalier sau priceput la a organiza evenimente prin felul tau de a fi, dar saptamana aceasta Universul iti cere sa te decuplezi de la asta si sa iti folosesti abilitatile intr-un mod nou. Exista tensiune intre familia si viata ta romantica si zona cheltuielii banilor. Poate ca s-au cheltuit mai mult decat poate sustine bugetul iar asta creaza haos pe termen lung. Regleaza-te din mers.

Zodiac CHINEZESC 28 noiembrie – 4 decembrie 2022. Energiile Yin şi Yang guvernează săptămâna. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Exista anumite preocupari ce tin de casa si esti foarte nerabdator sa faci niste cheltuieli. De la a dori un spatiu mai mare la a te angaja in amenajari in plus, este crucial sa determini in avans ce iti poti permite. Vei dori sa impresionezi pe cei cu care faci afaceri. Nu te teme. Toate vor veni la momentul potrivit. Fa intai treaba si apoi aduna recompensele.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop 2023. Care vor fi lunile norocoase anul viitor pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Asa de multe se petrec in viata ta profesionala incat se impune sa te protejezi din a deveni epuizat sau coplesit. Oportunitatile sunt aici ca sa iti construiesti micul tau imperiu. Influenta ta se extinde peste grupuri deci asigura-te ca mesajul pe care il trimiti direct sau online este aranjat si pregatit sa plece. Banii urmeaza cand esti foarte onest si fidel a cine esti tu si ce ai de spus in beneficiul oamenilor.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.