Horoscop BANI si SUCCES 3-9 octombrie 2022. Ce zodie trage lozul cel mare. Influenţe în casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 3-9 octombrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

04 oct. 2022, 16:22
Horoscop BANI si SUCCES 3-9 octombrie 2022. Ce zodie trage lozul cel mare. Influenţe în casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES 3-9 octombrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Ai nevoie urgenta de o analiza a balantei de venituri si cheltuieli. Vezi cati bani iti intra in conturi si cati bani iti ies prin datorii si alte cheltuieli curente. Esti pe plus sau pe minus? In functie  de raspuns trebuie sa iei masuri.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Iei in calcul o investitie majora pentru a-ti asigura viitorul. Insa trebuie sa-ti iei toate masurile de precautie. Mai ales daca nu te pricepi la astfel de tranzactii. Cere sfatul unui specialist sau pune-te serios pe invatat. Nu lua decizii pripite.

Cea mai norocoasă zodie pe final de an. Banii curg gârlă, iar fluturii îşi fac drum în stomac

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pot aparea schimbari la capitolul cariera. Poate o promovare, poate o schimbare a domeniului de activitate. Indiferent de mutare, se pare ca vin bani mai multi. Concentreaza-te, insa, pe echilibrul dintre viata de familie si cariera.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.