Horoscop BANI şi SUCCES. Atenţie la ce şi cum cheltuieşti. Influenţe majore în casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 17-23 aprilie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

19 apr. 2023, 10:17
Horoscop BANI şi SUCCES. Atenţie la ce şi cum cheltuieşti. Influenţe majore în casa banilor!

Horoscop BANI si SUCCES.  Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
O saptamana propice intalnirilor, discutiilor, planurilor. Iei in calcul pornirea unei afaceri pe cont propriu. Trebuie sa te misti relativ repede si sa ai grija cui ii spui planurile tale. Nu este exclus ca cineva sa-ti fure ideile.

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

4 zodii puternic tulburate de intrarea planetei iubirii, Venus, în Gemeni. Ce decizii grele trebuie să ia

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Comunicarea este la cote excelente, iar unele situatii care pot degenera pot fi depasite cu usurinta daca esti diplomat. Fii atent la capitolul bani. Desi exista o oarecare stabilitate in aceasta zona, este indicat sa scapi de datorii pentru ca incep sa fie apasatoare.

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O noua etapa in cariera ta este gata sa inceapa. Poti primi oferte interesante, trebuie doar sa fii atent la ce vei alege sa faci mai departe. Pot aparea si niste cheltuieli urgente si vei fi nevoit sa apelezi fie la reserve, fie la un credit. Atentie la ce si cum cheltuiesti.

Relatia Gemenilor cu banii:
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.