Horoscop BANI si SUCCES. Influente in casa banilor inainte de Craciun!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 31 octombrie – 1 noiembrie 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

01 nov. 2022, 14:36
Horoscop BANI si SUCCES. Influente in casa banilor inainte de Craciun!

Horoscop BANI si SUCCES 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Saptamana aceasta trebuie sa iei o decizie importanta. Fortele astrale te incurajeaza sa castigi din arta comunicarii si sa introduci mai mult scrisul, vorbitul, predatul si invatatul in munca ta. In acelasi timp, o energie noua vine in sectorul tau social, schimbandu-ti grupurile pe care le frecventezi sau locurile unde esti membra. Cei ce raman pe langa tine sunt cei care te-au sustinut oricum mereu. Banii lichizi vin la tine atunci cand esti autentic si sincer tu cu tine si cu obiectivele tale.

Horoscop special. Mariana Cojocaru anunţă karma grea pentru sfârşitul de an. Urmează 7 ani de cumpene

Relatia Berbecului cu banii:
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Mesajul acestei saptamani pentru tine – care vine din directia vietilor trecute sau a karmei tale – este sa ai rabdare. Subconstientul tau poate receptiona semnale de la ghizii tai spirituali sau ingerii pazitori si nu toate au sens pentru tine. Este vremea sa descoperi si alte cai de a face bani, opuse celor fixe si stabile pe care le stii, deci nu te mira daca aceleasi vechi metode nu mai functioneaza acum. Meriti si poti sa faci bani pentru distractie si profit, nu doar pentru obligatiile zilnice.

Horoscop noiembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, relaţii. Care este cea mai norocoasă zodie a lunii

Relatia Taurului cu banii:
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Oricat de mult te-ar preocupa acum banii, saptamana aceasta este mult mai mult despre tine ca persoana iertatoare cand vine vorba de cuvinte si idei in relatiile cu ceilalti. Fii mai mult preocupat de familie, iubire si distractie. Este bine sa iti amintesti ca esti unic si special, ca meriti sa te relaxezi si sa stii cand sa tragi linie la munca pentru a face bani.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.