Horoscop noiembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, relaţii. Care este cea mai norocoasă zodie a lunii

Luna Noiembrie aduce noutăţi pe toate planurile. Este perioada perfectă pentru cultivarea relaţiilor sociale şi pentru a acorda atenţie evenimentelor decisive cu privire la viitorul nostru. O lună extrem de intensă, noiembrie va fi plină de surprize până în ultima zi.

31 oct. 2022, 17:01
Horoscop noiembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, relaţii. Care este cea mai norocoasă zodie a lunii

Horoscop noiembrie 2022 va produce multe schimbări în viața nativilor din zodiac. Noiembrie este o lună extrem de bună pe plan sentimental pentru nativii singuri. Aceştia au şansa de a întâlni un bărbat mai bun decât ar fi sperat. Uneori vor privi cu scepticism norocul care s-a abătut asupra lor, dar asta nu înseamnă că nu se pot bucura la maximum de afecţiune, cadouri şi momente romantice! Pentru Berbecii angajaţi în relaţii stabile nu vor exista schimbări majore. Ai mari şanse de a te îmbogăţi peste noapte în această lună. Cel mai probabil va apărea o oportunitate pe care nu ai cum să o refuzi, un nou loc de muncă mai bine plătit sau o funcţie mai bună pe domeniul în care activezi. Vei fi luată prin surprindere de norocul care s-a năpustit asupra ta!

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna aceasta, vei afla care îţi sunt prietenii adevăraţi şi ce rol joci cu adevărat în viaţa celor din jur. Intuiţia şi carisma vor fi punctele tale forte în această perioadă, dar nu trebuie să devii egoist şi să nu asculţi şi părerile celorlalţi. Munca în echipă de la serviciu va aduce răsplata mult aşteptată, după o perioadă tulbure. Este esenţial să găseşti un echilibru între muncă şi viaţa de familie, pentru a evita unele situaţii neplăcute. Tot ceea ce vei dărui se va întoarce la tine înzecit în această perioadă, aşa că profită pentru a fi altruist.Firi ambițioase de fel, în luna noiembrie 2022 Berbecii vor face tot ce le stă în putere pentru a le demonstra celor din jurul lor că lucrurile pot merge într-o direcție bună și atunci când problemele încep să apară. În această lună vor pune cariera pe primul plan, astfel că majoritatea timpului îl vor petrece la locul de muncă.

Horoscop noiembrie 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna noiembrie se va dovedi o perioadă extrem de importantă pentru tine, cu evenimente care se vor petrece unul după altul, cu călătorii şi întâlniri foarte interesante. Este timpul pentru recunoaşterea muncii tale, iar recompensele nu vor întârzia să apară. Deşi este nevoie de multă muncă şi dedicaţie, vei reuşi spre finalul perioadei să faci ordine cam în toate aspectele vieţii tale şi să te bucuri de alegerile făcute.Pentru ei este cel mai bun moment pentru a se pune în valoare și de a-i impresiona pe cei din jurul lor. Cei singuri se pot îndrăgosti, în timp ce alți nativi își pot contura și mai bine relația de iubire.

Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni. În general ești o persoană foarte sociabilă, dar în luna noiembrie s-ar putea să întâmpini câteva dificultăți în a te face înțeleasă. Luna nouă în Scorpion te va influența în mod negativ și va fi nevoie să-ți acorzi mai multe momente pentru a te apropia mai mult de pasiunile tale. Ia în calcul și programul solicitant pe care ți l-ai pregătit pentru perioada următoare. Pate ar fi momentul să reconsideri anumite aspecte din acesta. La jumătatea lunii Noiembrie va începe sezonul Săgetătorilor. Acela va fi momentul în care te vei simți din nou plină de energie. Ai parte de multe momente care îți vor aduce împlinire pe plan personal și pe plan profesional. Horoscopul lunii noiembrie 2022 ți-a pregătit multe clipe de neuitat.În dragoste îți va merge bine luna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei purta numeroase discuții importante cu partenerul/a de viață pentru a încerca să ajungeți la acorduri cu privire la problemele sensibile. Va fi o lună intensă, dar satisfăcătoare. Dacă ești singur/ă, vei încerca să socializezi cât mai mult posibil, să te distrezi cu prietenii și să seduci sexul opus. Din punct de vedere financiar vei continua să te descurci bine. Astrele îți ghidează pașii, îți îmbunătățesc situația și îți aduc numeroase beneficii. Luna aceasta vei începe să câștigi mai mulți bani și, de asemenea, ai putea primi sume la care nu te aștepți.

Horoscop noiembrie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac. Intuiția ta va fi cea care te va ghida pe tot parcursul acestei luni. Instinctele tale nu te înșeală niciodată, prin urmare ar fi bine să nu le ignori. Încearcă să eviți momentele stresante și să pui mai mult accent pe timpul liber petrecut alături de familie și de prietenii apropiați. O parte din tine se simte copleșită de multitudinea de lucruri pe care le ai de rezolvat. Cealaltă parte vrea să dovedească de ce ești cunoscută drept o adevărată luptătoare. Încearcă să găsești un echilibru și să nu sari de la o extremă la alta. După un an care a început destul de stresant pentru tine, ar fi bine ca la final să-l faci să fie exact așa cum îți dorești.Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera din cuplu va fi furtunoasă în această lună. Nu este o problemă din cauza lipsei de iubire, ci din cauza neînțelegerilor și diferențelor de gândire. Tu și persoana iubită vă veți contrazice și nu veți fi de acord în multe privințe. Principala problemă este modul în care se duc banii. Nu împărtășiți aceleași criterii și acest lucru duce la certuri puternice. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase întâlniri și vei frânge inimi. Venitul tău se va îmbunătăți în ultima săptămână a lunii. Problema din noiembrie va consta în disputele cu apropiații despre bani. Copiii și partenerul/a vor cheltui mai mult decât te așteptai și vor apărea tensiuni majore. Ar trebui să ajungeți la un numitor comun cât mai repede posibil, altfel ai putea rămâne cu buzunarele goale, potrivit Enigmelor Uraniei.

Horoscop noiembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. Prietenii și familia vor pune foarte multă presiune pe tine luna aceasta. Acest lucru se va întâmpla în mod special în ultimele zile ale lui Mercur retrograd. Încearcă să rămâi răbdătoare și să nu pui la suflet răutățile primite de la cei din jur. Nu uita că ești o zodie de foc extrem de puternică, iar optimismul tău va răzbate în orice situație dificilă. Arată-le celor din jur de ce ești în stare și fii mai puternică în fiecare zi. Sfârșitul lunii noiembrie îți va aduce multe vești bune. În dragoste, vei continua în același ritm ca și până acum. Nu va fi rău, dar nici bine. Vei continua cu modul tău de viață, dar comunicarea lipsește. Ar trebui ca tu și partenerul/a de viață să faceți o echipă și totul ar fi mai plăcut. O călătorie sau o evadare din cotidian ar fi minunată pentru tine. Dacă ești singur/ă, ieși și distrează-te, doar așa vei cunoaște oameni noi. Și chiar vrei să te îndrăgostești în noiembrie! Vei avea noroc la bani luna aceasta, adică ai putea câștiga o mică sumă de bani la un joc de noroc, spre exemplu. Ai putea primi o mărire a salariului care este esențială pentru tine, deoarece te-ai simți mai apreciat/ă la locul de muncă. Prima săptămână va fi mai bună decât a doua.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară. Horoscopul lunii noiembrie 2021 te sfătuiește să ieși puțin din zona de confort. Luna aceasta vei avea tendința să fii mai retrasă decât în mod obișnuit, iar relațiile tale sociale vor avea de suferit. Ascultă-ți intuiția și nu uita că cele mai multe persoane te percep ca pe un lider spiritual. Rămâi puternică în ciuda momentelor dificile care vor apărea pe parcursul lunii și nu uita cine ești cu adevărat. Luna noiembrie va fi destul de haotică pentru tine. Astrele te sfătuiesc să pui mai mult accent pe sănătatea ta și să-ți iei din când în când câteva zile pentru a te detașa de lucrurile care pun presiune asupra ta. Ai grijă să nu te lași copleșită de oamenii care așteaptă îndrumare din partea ta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, normalitatea și energiile bune îți vor invada viața de cuplu în noiembrie. Va fi o lună calmă și plăcută. Dacă ești singur/ă, vei avea șansa să cunoști oameni noi și interesați de o relație. Totul se va desfășura încet, dar sigur. S-ar putea să întâlnești pe cineva care să îți placă cu adevărat, dar vei începe să faceți primii pași spre o relație amoroasă de luna viitoare. Cu banii vei sta excelent luna aceasta. Veniturile tale vor continua să crească. Vei avea noroc cu banii și ai putea câștiga la un joc de noroc. De asemenea, ți se vor face propuneri interesante pe plan profesional sau de afaceri. Analizează-le bine dacă merită cu adevărat să investești timp, energie și bani în ele.

Horoscop noiembrie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță. Luna noiembrie vine cu multe vești bune pentru nativi din zodia Balanțelor. Pe plan emoțional, lucrurile vor sta foarte bine pentru tine. Fii precaută și pregătită să răspunzi acelor mesaje pe care le-ai așteptat atât de mult timp. În momentul în care planeta Marte își va finaliza mișcarea retrogradă s-ar putea să observi o schimbare majoră în viața ta amoroasă. Venus, planeta ta guvernantă, va intra curând în zodia Scorpionului. Acest lucru îți va aduce câteva oportunități pentru a-ți crește economiile. Profită de fiecare aspect pozitiv al acestei luni. Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, viața ta va fi agitată. Te vei certa din orice cu partenerul/a, astfel că vă veți distanța până la punctul în care fiecare o va lua pe un alt drum. Vă puteți despărți definitiv sau poate fi vorba doar de o pauză. Dacă ești singur/ă, te vei distra și vei duce o viață nebună, fără să ai perspective romantice serioase. Cu banii o vei duce cel mai bine luna aceasta. Vei ajunge să simți acea siguranță și stabilitate la care tânjești de multă vreme. Începând cu ultima săptămână din noiembrie, situația ta financiară se va îmbunătăți și mai mult, deoarece pe lângă ce câștigi tu, vei primi și sume de bani neașteptate.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion. Horoscopul lunii noiembrie 2021 va aduce câteva provocări pentru nativii din zodia Scorpionului. Începutul de lună vine cu multe momente stresante pentru tine. Treci prin câteva schimbări și trebuie să înveți cum să te adaptezi la necunoscut. Nu uita că acest lucru se întâmplă din cauza ultimelor zile ale lui Mercur Retrograd. Casa comunicării va fi și ea influențată spre sfârșitul acestei luni. Vei fi mult mai vorbăreață și vei avea șansa să legi câteva prietenii de lungă durată.Viața sentimentală este fericită și plină de satisfacții în noiembrie. Între tine și persoana iubită va fi loc de mai multă comunicare și dragoste. Evită critica, altfel vei strica atmosfera și e păcat. Dacă ești singur/ă, vei cuceri cu ușurință sexul opus. Un prieten ți-ar putea prezenta pe cineva care te va fascina și de care te vei îndrăgosti. În noiembrie, situația ta financiară va fi mult mai bună. Câștigi mai mulți bani și tot ceea ce faci și investești îți va aduce profit. Progresul profesional și economic pe care îl atingi te umple de satisfacție și îți oferă mai multă siguranță și liniște sufletească.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător. Sezonul Săgetătorilor începe în luna noiembrie într-un mare fel. În timp ce sezonul scorpionilor este pe cale să se sfârșească, energia vibrantă a zodiei tale va aduce multe aspecte pozitive în viața nativilor din zodiac, dar mai ales în viața ta. Planeta ta guvernantă, Jupiter, va forma o conjuncție armonioasă cu planeta Pluto, a renașterii. Acest lucru îți va aduce un boost de energie, dar și multe oportunități pe plan profesional. În ciuda restricțiilor impuse din cauza pandemiei, vei găsi calea perfectă de a sărbători alături de cei dragi aceste momente speciale pentru tine. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o lună liniștită. Vor exista mici dovezi de iubire, însă și monotonie. Începând cu a doua săptămână din noiembrie, tu și partenerul/a veți avea câteva dispute și confruntări din cauza modului diferit de a gândi. Îți vei dori să fii mai activ/ă social. Vei deschide ușile casei tale pentru tot felul de musafiri. Dacă ești singur/ă vei avea multe oportunități de a întâlni pe cineva interesant și atractiv, cu care ai putea începe o nouă relație romantică. Relația ta cu banii va fi bună începând din a doua săptămână din noiembrie. Vei progresa remarcabil și te vei simți mulțumit/ă de tine. Vei avea mai multe venituri, iar atitudinea ta conservatoare îți va permite să economisești ca apoi să poți investi în afacerile sau proiectele tale.

Citește și: Cea mai norocoasă zodie a lunii noiembrie. Ce surprize au astrele pentru nativii acesteia

Horoscop noiembrie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn. Încearcă să fii mai blândă cu tine. Luna aceasta vei avea multe momente dificile de întâmpinat. Astrele te sfătuiesc să ceri ajutorul celor din jur atunci când simți că nu mai faci față. Încearcă să fii deschisă și să accepți atunci când ai o problemă. Luna noiembrie va fi extrem de haotică pentru tine. Acest lucru va veni la pachet cu mult stres și vor fi multe momente în care vei simți că vei ceda. Ia-ți o pauză de la rețelele sociale și petrece mai mult timp cu tine însăți. Nu uita că aceste pauze nu vor face altceva decât să-ți crească vizibil productivitatea. Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună fără modificări și destul de monotonă. Nu va fi vorba de iubire, dar nu vor exista nici dispute. E bine așa! Dacă ești singur/ă, nici în noiembrie nu te vei îndrăgosti. Nu vei întâlni pe nimeni special, dar viața ta socială va fi plină de prieteni și familie. Cu banii vei fi la fel ca luna trecută. Vei avea venituri bune, care îți vor acoperi toate cheltuielile. Chiar poți trăi relaxat/ă din acest punct de vedere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. Horoscopul lunii noiembrie 2021 te sfătuiește să te pregătești emoțional pentru primele două săptămâni. Noiembrie va debuta într-un md dramatic în viața ta. Acest lucru se întâmplă din cauza schimbărilor care se produc foarte rapid. Trebuie să te mobilizezi și să te adaptezi cât mai curând posibil. Ești una dintre cele mai puternice zodii, nu ar trebui să uiți acest lucru. Spiritul tău de lider te va ajuta să faci față cu bine oricărei provocări. Încearcă să te pui la punct și să le demonstrezi celorlalți de ce ești capabilă.Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație va trebui să faci mici eforturi luna aceasta. Distanța dintre tine și partener/ă nu e bună deloc pentru relație. Încearcă să vă apropiați prin dialog, câteva ieșiri doar voi doi sau o escapadă romantică. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva interesant la serviciu sau prin intermediul muncii. În ceea ce privește banii, te vei afla în aceeași situație ca luna precendentă. Nu vor exista schimbări. Vei avea aceleași intrări de bani și nu vor exista cheltuieli neașteptate.

Horoscop noiembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești. După un început stresant de lună, astrele îți pregătesc câteva surprize frumoase pe plan emoțional. Viața ta amoroasă este pe cale să se schimbe. Mercur intră în zodia Scorpionului, iar acest lucru te umple de energie. Ești gata de noi începuturi și îți dorești să ai parte de o lună productivă cu multe reușite. Cea de-a doua parte a lunii noiembrie îți va aduce dor vești bune. Profită de fiecare oportunitate care îți iese în cale și nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție.Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca foarte bine luna aceasta și viața ta amoroasă va fi foarte activă. Libidoul tău crește surprinzător, așa că fii foarte atent/ă dacă nu îți dorești copii. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, ar putea apărea scântei în cuplu. Controlează-te și ignoră ceea ce nu-ți convine. Dacă ești singur/ă, ai putea începe o relație cu cineva. Ia-ți timpul necesar pentru a cunoaște bine persoana cealaltă înainte de a judeca sau de a alege. Situația economică mondială este dificilă și afectează pe aproape toată lumea. Nu te sare nici pe tine. Ar trebui să începi să-ți limitezi cheltuielile, să uiți de capricii și să faci doar cumpărăturile care sunt strict necesare!