Horoscop special. Mariana Cojocaru anunţă karma grea pentru sfârşitul de an. Urmează 7 ani de cumpene

Noiembrie se arată a fi o lună cam tensionată din punct de vedere astrologic, motiv pentru care e bine să fim mai răbdători, iar două zodii vor fi mai vulnerabile.

01 nov. 2022, 12:00
Horoscop special. Mariana Cojocaru anunţă karma grea pentru sfârşitul de an. Urmează 7 ani de cumpene

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Totul se întâmplă, spune astrologul Mariana Cojocaru, din cauza acestor două eclipse de Lună și de Soare, dar mai avem și cinci planete în mers retrograd.

„Acum este perioada cu o încărcătură foarte mare, după care, ușor-ușor, lucrurile se vor detensiona spre sfârșit de noiembrie, chiar început de decembrie, pentru că până spre final lucrurile se mai atenuează, când practic intrăm în Săgetător.
Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Perioada aceasta are marcaje de genul acesta, cu Scorpion, cu Venus, cu Mercur pe karma negativă în Scorpion, cu Uranus retrograd în Taur, pentru că oamenii vor să înțeleagă în profunzime.

Spuneam de marcajele karmice că nu sunt simple. Practic, eu nu văd căi de deblocare sau decât în viețile anterioare ale unui om. Aşa că atenţie la ce faceţi în perioada următoare, pentru că este foarte important pentru sănătate, am accentuat aspectele care sunt karmice, la fel de important e ca oamenii să-și păstreze liniștea, calmul, echilibru, să nu intre în panică.

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Cele mai vulnerabile zodii, Scorpionul şi Taurul
La fel de vulnerabil cum este Scorpionul, la fel de vulnerabil este și Taurul, deși are un Uranus care îl face bătăios, bagă coarnele în înaintare. Scorpionul nu vă uita de coada lui, unde există venin și nu poate să fie atacat fără să nu riposteze.

Important este acum, cu Uranus retrograd, că România este în Vărsător ca zodie, iar Uranus este cel care guvernează Vărsătorul. Uranus retrograd și cu Saturn în Vărsător pe aspect de cuadratură, altfel spus cu răbdarea trecem marea.

Deci trebuie să fim mai răbdători decât de obicei și mai atenți la nevoile noastre. Poate să sune un pic egoist, dar până nu înțelegi tu ca individ ce ai de făcut cu tine, nu ai cum să faci parte dintr-un macrofuncțional constructiv și pozitiv.

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Recomandări pentru toate zodiile
Deci întâi ne centrăm pe om, pe persoană, pe individ și abia pe urmă discutăm la acțiuni de masă, la mișcări de masă, la chestiuni care sigur sunt importante, pentru că unde-s doi puterea crește”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

În ce priveşte recomandarea pentru zodii în luna noiembrie, este indicat să facem o radiografie a relaţiilor noastre și să fim sinceri cu noi.

„Recomandarea pentru toate zodiile în perioada acesta este ca să fie toți atenți la raporturile cu cei din jur, la gradul de compatibilitate cu persoana aleasă din punct de vedere sentimental, la gradul de compatibilitate cu copiii, nepoții, la gradul de compatibilitate pe care-l ai la locul de muncă, pentru că trebuie să fie un tot funcțional”, a spus Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Ștergeți-vă lacrimile și priviți cu încredere spre viitor, pentru că vă așteaptă lucruri la care acum nici nu ați îndrăzni să visați. Astrologul Mariana Cojocaru vine cu vești extraordinare pentru toate semnele zodiacale, dar şi cu avertismente serioase.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Cei mai fericiți vor fi, însă, Gemenii și Fecioarele, așa că poți pune șampania la rece dacă te numeri printre acești nativi. Nu de alta, dar fiecare zi va fi o adevărată sărbătoare. Vei spune adio definitiv grijilor materiale, iar fiorii dragostei își vor face din nou loc în sufletul tău. Nimeni și nimic nu îți va mai sta în cale în următorii ani.

Berbec
Începi să culegi în sfârșit roadele muncii din ultimii 10 ani. Nu de alta, dar ai așteptat destul și ai tras pe brânci, deși toate sacrificiile păreau zadarnice. Așteaptă-te ca succesul să devină o constantă în viața ta și nu mai amâna nimic, pentru că banii nu vor mai fi o problemă. În plus, e posibil ca în familia ta să își facă loc încă un membru. Nu îți spunem mai multe, te lăsăm să descoperi toate surprizele de unul singur.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur
Va trebui să iei decizii dificile în carieră şi în viaţa de familie. Fii cumpătat şi chibzuit, pentru că altfel vei avea mari probleme financiare în următorii ani. Încearcă să păstrezi familia cât mai unită și să judeci cât mai rațional cu putință de fiecare dată când ești pus în această situație.

EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO

Gemeni
Urmează cinci ani plini de pasiune. Da, ai auzit bine. Dragostea va fi la loc de cinste, însă ai grijă, nu flirta chiar cu toate fetele care îți ies în cale. Nu de alta, dar vei întâlni sufletul pereche și ar fi păcat să dai cu piciorul tocmai acelei relații care te va face să te simți împlinit din toate punctele de vedere. Nici profesional nu o vei duce rău, mai ales că e foarte posibil să primești o funcție de conducere și, bineînțeles, să îți rotunjești serios veniturile.

Rac
Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu
Viața amoroasă îți va mai da bătăi de cap încă vreo trei ani de acum încolo, după care vei trage linie. Nu va mai exista cale de mijloc sau loc de compromisuri. Apoi vei repune cariera pe primul plan. Sorții de izbândă vor fi ai celor care muncesc din greu și cu dăruire.

Fecioară
Atenție la schimbările care urmează să se facă la locul de muncă. Mercur Retrograd este în Leu, așa că ai mare grijă la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate sau îți pot pune piedici în ascensiunea profesională.

Balanţă
Luptă să rezolvi chestiuni presante care te macină de mult timp. Fii eficient în tot ce faci şi rezolvă problemele cât mai repede posibil. Stai bine cu sănătatea, așa că poți face față oricăror provocări. Vei discerne ce e bine și ce este rău, vei renaște din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Nimic nu îți va mai părea imposibil, mai ales dacă bați fierul cât e cald.

 Scorpion
Devii popular, veniturile îți cresc, dar alegerile tale te aduc în pragul unor schimbări decisive. Poate este vorba de o nouă reședință, chiar și în altă țară, de a găsi modalitatea și locul în care să te împlinești ca individ în toate sectoarele vieții.

Săgetător
Următorii 7 ani vor trece ca și când ai de depășit teste, obstacole, de învățat lecții. Cum nimic nu este întâmplător în Univers, vei trage foloasele din toate acestea și te vei împlini. Vei simți cum familia este cel mai important dar și vei face totul ca să o protejezi. Astrele îți sunt favorabile până în 2026.

Capricorn
Nu vei mai privi în trecut, pentru că prezentul îți oferă destule satisfacții. Încrederea în sine îți va spori proporțional cu câștigurile obținute și vei ști cu siguranță că ai făcut alegerile corecte, chiar dacă îndoiala va mai încerca uneori să se strecoare în sufletul tău.

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător
Nimeni nu va fi mai ambițios decât tine în următorii 7 ani. Vei lupta în fiecare zi pentru ceea ce crezi și vei face totul să devii ce îți dorești. Veiturile vor crește, cel mai înalt munte pe care acum îl consideri de netrecut va fi în curând la picioarele tale.

Pești
Satisfacții, dar și despărțiri, una caldă, alta rece. Cam așa vor trece pentru tine următorii 7 ani. E posibil chiar să renunți la unii oameni din viață ta de până acum, însă nu ai de ce să regreți. Norocul te însoțește la fiecare pas, iar relațiile cu rudele sunt din ce în ce mai bune. Totuși, pot apărea și capcane, așa că fii cu ochii în patru