Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care se intalneste cu ocazia vietii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 9-15 mai 2022, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

10 mai 2022, 20:17
Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care se intalneste cu ocazia vietii

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Afacerile profesionale sunt afectate de valul larg de schimbari si restructurari. Bazeaza-te pe profesionalismul tau sip e abilitatea de a crea strategii inteligente pentru a a reusi. Nu intra in panica! La capitolul finante, ar trebui sa fii mai prudent cu cheltuielile.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Zodiile de pământ schimbă macazul
Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Te poti astepta la un program incarcat in aceasta saptamana. Dar, cu toate acestea, iti este usor sa gestionezi totul, pentru ca un bun plan si o buna organizare sunt intotdeauna la indemena ta. Nu trebuie sa faci totul in acelasi timp. Ia-le pe toate usor, pas cu pas. La capitolul finante, trebuie sa fii atent la unele obligatii care necesita mai mult autocontrol.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele
Horoscop saptamanal BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Respira adanc, relaxeaza-te, gandeste clar si actioneaza decisiv. Numai asa iti poti echilibra finantele. La locul de munca esti pe un trend ascendent. Pot aparea momente de confuzie, insa daca dai dovada de prudenta totul se va rezolva aproape de la sine. La capitolul finante, evita imprumuturile pentru a nu avea probleme cu banii in viitor.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.