Horoscop BANI si SUCCES. Zodiile care care câştigă o gălăgie de bani, marele pot la Loto e ca şi luat!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

14 nov. 2023, 13:34
Horoscop BANI si SUCCES. Zodiile care care câştigă o gălăgie de bani, marele pot la Loto e ca şi luat!

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Banii sunt la fel de importanti ca apa pentru majoritatea zodiilor. Nu si pentru tine. Tie iti plac huzurul, luxul, vacantele. Saptamana aceasta te concentrezi pe achitarea tuturor datoriilor pentru a putea face din nou alte cheltuieli. Ia in calcul, totusi, economisirea a cel putin 20% din castiguri.

Minerva prezintă „urzeala astrelor” pe final de 2023. Ce schimbări apar la nivel mondial și personal, e rost de câştig!

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Horoscop saptamanal BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Tie iti place sa faci lucrurile in maniera proprie. Insa, in ciuda incapatanarii tale caracteristice, poti fi si un foarte bun coechipier. Saptamana aceasta vei face echipa cu partenerul de cuplu. Impreuna puneti la cale proiecte care va pot aduce castiguri financiare semnificative. O perioada propice sa imbini creativitatea cu actiunea.

Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”

Horoscop bani si succes CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Esti in cautarea echilibrului in viata. Nu vrei sa lasi dragostea pe locul doi, insa nici la bani n-ai vrea sa renunti. Ti se solicita mai multa actiune la locul de munca, ceea ce ti-ar putea aduce o promovare sau macar o marire de salariu. Dar acest lucru presupune mai putin timp petrecut acasa. Vorbeste deschis cu partenerul de cuplu si hotarati impreuna.

Relatia Capricornului cu banii:
Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.

Horoscop BANI VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Iti place sa te simti la locul de munca la fel de confortabil ca acasa. Asa ca incepi sa iti redecorezi spatiul biroului, astfel incat sa te simti in armonie. Odata schimbata energia, vor veni si ideile. Iar ideile noi si bune aduc bani frumosi. De care se vor bucura si cei dragi tie.

Relatia Varsatorului cu banii:
Multi din banii Varsatorilor se duc pe cauze caritabile, ceea ce este fantastic pentru ca au tendinta de a fi antreprenori de geniu iar investitia in afacerile lor ce aduc bine oamenilor si noi directii pentru viitorul omenirii este o forma de act de caritate si contributie. Sunt ambitiosi, brilianti si foarte muncitori. Ei sunt cei ce inoveaza si fac viata sa fie mai buna si mai usoara. Varsatorii fac multi bani si fac mult bine cu ei. Nu ar putea dormi noaptea daca nu ar da inapoi omenirii o parte din banii ce vin spre ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.