HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 13-19 mai 2019: În ce zi a săptămânii se câştigă bani, când se pune osul la treabă, când e rost de amor

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 13-19 aprilie 2019.

13 mai 2019, 04:10
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 13-19 mai 2019: În ce zi a săptămânii se câştigă bani, când se pune osul la treabă, când e rost de amor

HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 13-19 mai 2019. Luni și marți sunt zile de hărnicie, trebuie să punem osul la treabă. Sunt mai tensionate zilele de miercuri și joi, mai ales din punctul de vedere al relațiilor. Vineri și sâmbătă, luna e în Scorpion, ținem foarte mult să câștigăm lucrurile pe care ni le dorim. De aceea posesivitatea e subliniată la toate capitolele. Duminică e vorba de vacanță, deplasări și vizite. 

HOROSCOP BERBEC. Au șansa, mai ales de miercuri, să câștige bani. Toată săptămâna e de muncă. Discuții, dispute, negocieri, tot felul de dezbateri. În weekend vor avea sentimentul că unii vor să-i speculeze.

HOROSCOP  TAUR. Energie, atenție, vigilență, au idei grozave, au nevoie și de un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfârșit. 

HOROSCOP  GEMENI. E o săptămână cu mult ajutor din partea altora. Poate fi vorba de un cadou, de o soluție, de o recomandare. Lucrurile decurg minunat. 

HOROSCOP RAC. O săptămână bazată pe prieteni, relații, șanse pe care viața le creează special pentru ei. Sunt inspirați de oamenii din jur. 

HOROSCOP LEU. O săptămână de autoritate profesională, reputație, prestigiu, lucruri pe care și le doresc în acest moment. Sunt răsplătiți pentru oforturile lor. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Gândesc mult și practic în această săptămână. Unele simt nevoia să se specializeze într-un anumit domeniu. 

Citeşte mai multe aici