HOROSCOP: Care este cel mai grav păcat al tău, în funcţie de zodie

Dacă ai scrie pe o listă toate păcatele de care te crezi vinovată, probabil te-ai speria. Dar ştii care e cel mai grav dintre acestea?

RomaniaTV.net
20 apr. 2018, 09:04
HOROSCOP: Care este cel mai grav păcat al tău, în funcţie de zodie

RAC

Mânia.

Ceva ţi s-a întâmplat şi nu pierzi nicio ocazie de a arăta că cineva ţi-a făcut rău, iar atunci devii furioasă. Ai tendinţa de a fi prea sensibilă, iar sentimentele tale sunt astfel rănite cu uşurinţă. Tu fierbi în tine, iar apoi îţi scoţi ghearele. Fă o favoare tuturor şi respiră adânc înainte ca iadul să se dezlănţuie!

LEU

Narcisismul.

Eşti o persoană talentată şi carismatică, aşa că ai tendinţa de a fi egoistă. Încrederea imensă pe care o ai în tine se poate transforma într-un narcisism obositor. Te vezi uneori ca pe un obiect ce trebuie venerat. Eşti talentată şi bună în tot ce faci şi nu e vina ta că eşti atât de fabuloasă, dar ia ce e mai bun din asta!

FECIOARA

Invidia.

Tu lucrezi din greu şi îţi iese bine din prima orice, pentru că tu mereu cauţi perfecţiunea. Din această cauză nu ai relaţii de lungă durată, pentru că mereu cauţi ceva mai bun şi eşti sigură că se află undeva înaintea ta. Eşti foarte inteligentă, aşa că de ce trebuie întotdeauna să te uiţi în ograda vecininului şi te îndepărteze de a ta? Uneori nici măcar nu ştii care e motivul pentru care invidiezi oamenii.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.