Horoscop: Care sunt cele mai norocoase zodii

Poziția astrală a planetelor determină norocul fiecărei zodii. Energiile anumitor planete, în conjuncturile potrivite, predispun la situații favorabile pentru persoanele născute sub semnul astral corespunzător, fără ca acestea să depună efort, pe când altele nu se simt prea avantajate și trebuie să muncească pentru a atrage norocul de partea lor. Află care sunt zodiile cărora soarta le surâde cel mai mult.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 09:53
Horoscop: Care sunt cele mai norocoase zodii

Berbec

Astrele te avantajează în dragoste și familie, însă în carieră și bani, norocul nu îți surâde. Ai o fire impulsivă, generoasă și tinzi să cheltuiești mai mult decât câștigi. Din păcate, trebuie să depui efort ca să te poți bucura de oportunități, deoarece ai multe piedici și este necesar să te temperezi, trebuie să analizezi bine înainte de a lua decizii.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre femeia din zodia Capricorn: Trăsături fundamentale ale acestei zodii

Taur

Zodia ta este una foarte norocoasă, iar acest aspect este favorizat de faptul că nu iei deciziile în mod impulsiv. Fiind un semn stabil, înseamnă că nu te lași purtat de val, ci încerci să te gândești bine la hotărârile pe care urmează să le iei, astfel încât îți poți da seama care sunt ocaziile pe care nu trebuie să le ratezi.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-ţi alegi sufletul pereche în funcţie de zodie

Gemeni

Soarta este de partea ta, căci norocul te învăluie fără să faci nimic deosebit pentru a-l obține, cu precădere când vine vorba de bani, căci în dragoste astrele nu îți surâd la fel de mult; cu toate acestea, în general îți merge bine și nu ai de ce să te plângi. Secretul este să știi să și profiți de oportunități, atunci când acestea se ivesc.  

Citeste continuarea articolului pe yve.ro.