Horoscop: Care sunt zodiile care îţi pot citi gândurile

Chiar dacă crezi, chiar dacă nu, sunt zodii care îți pot citi gândurile. Și le pot citi atât de repede, încât te vor lua prin surprindere! Trebuie să fii foarte atentă în preajma lor, dacă vrei să mai păstrezi unele secrete și pentru tine. Iată care sunt cele mai "periculoase" zodii pentru gândurile tale. Păzește-le bine!

RomaniaTV.net
25 apr. 2016, 08:49
Horoscop: Care sunt zodiile care îţi pot citi gândurile

Capricorn

Capricornii au un simț foarte bine dezvoltat al…paranormalului. Nu numai că sunt foarte intuitivi, dar se pricep foarte bine să citească oamenii. De obicei, intuiția lor nu dă greș, iar dacă nu sunt siguri pe ea, scot la bătaie și alte arme iredutabile, astfel încât să se asigure că au încolțit „victima”.

Citeşte şi  HOROSCOP: Care sunt cele mai agresive zodii

Fiind obiectivi, detașati și destul de reci, lor le este foarte ușor să citească oamenii din fața lor, chiar mai bine decât o fac aceștia singuri. Au și un mare defect, care îi ajută la cititul gândurilor, iar acel defect se numește empatie. Au o capacitate fantastică de a se pune în locul celorlalți și de a se identifica cu emoțiile și sentimentele lor.

Dacă vor să obțină ceva de la tine, fii sigură că un Capricorn va ști exact care îți sunt punctele sensibile și ce să facă cu ele. Pe plan spiritual, Capricornul este guvernat de Venus, planetă care îl ajută să-i înțeleagă pe cei din jur.

Continuarea pe elli.ro