HOROSCOP: Care sunt zodiile pe care nu le poţi controla

În ciuda a ceea ce îți dorești, exista situații în care pur și simplu nu ai de ales iar lucrurile se întâmplă total diferit față de ceea ce vrei tu. Totuși, există anumite zodii pe care nu ai cum să le convingi să facă ceva ce nu își doresc, deși ar putea fi în folosul lor.

RomaniaTV.net
23 ian. 2018, 19:14
HOROSCOP: Care sunt zodiile pe care nu le poţi controla

Vărsător

Să incerci să îmblânzesti un Vărsător? Poate fi amuzant, însă va fi mai degrabă o sarcină imposibilă. Vărsătorul este zodia care, dacă încerci să o controlezi, nu doar că devine agresiv, dar va dramatiza totul până în punctul în care va fi veți avea un conflict.

Citeşte şi Zodiile bune de pus la rană. Nu sunt false niciodată

Balanță

Șarmul și nevoia de a fi înconjurată de oameni poate părea un semn că vor să fie controlate și îmblânzite, dar adevărul nu este deloc asa. Indecise și superficiale, Balanțele privesc sfaturile primite fără a fi cerute ca pe o capcană unde n-au deloc interes să patrundă. În ciuda aparențelor, mai ușor va fi să îmblânzești un Leu.

Citeşte şi Cuplurile din zodiac care sunt 100% compatibile. Nimeni și nimic nu le poate despărţi

Scorpion

Când vine vorba de controlat sau influențat, un Scorpion are toate trăsăturile ce îl pot defini drept o persoană imposibilă. Aceștia sunt foarte ambițioși și își cunosc bine interesul, iar dacă cineva ar încerca să îi controleze nu ar putea fi nici măcar pe aproape, ei fiind prea concentrati pe ceea ce fac. Deci, dacă te gândești să îmblânzești un Scorpion, mai bine renunță la idee.

Citeşte continuarea pe Elle.ro.