Horoscop Minerva 20-26 iulie 2021. O zodie dă lovitura în plan sentimental. Ar putea petrece momente minunate!

Astrologul Minerva a prezentat cele mai importante previziuni astrologice pentru săptămâna în curs.

20 iul. 2021, 20:03
Horoscop Minerva 20-26 iulie 2021. O zodie dă lovitura în plan sentimental. Ar putea petrece momente minunate!

Horoscop Minerva 20-26 iulie. Iată ce au pregătit astrele pentru săptămâna care urmează. Vezi ce surprize te aşteaptă în această perioadă.

Horoscop Minerva 20-26 iulie. O zodie dă lovitura în plan sentimental

Horoscop Minerva săptămânal Berbec. Aspectele financiare ar putea arăta destul de multă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranță, deși nu este la fel de promițător pe cât pare. Ai putea primi mai puțin decât sperai. Gândește-te că orice câștig ar putea veni cu ceva în plus, dar nu conta pe el. În acest fel, orice vei primi va fi un bonus de bun venit mai degrabă, decât o dezamăgire iritantă.

Horoscop Minerva săptămânal  Taur. Săptămâna aceasta este posibil să îți dorești să participi la activități care implică copiii. Puteți face mici excursii, fie în scopuri educative, fie în scopuri educaționale, și te poți bucura la fel de mult ca și ei. SMS-urile și apelurile telefonice ar putea aduce vești bune de departe, pe care aproape sigur vei dori să le transmiți altora. Serile ai putea descurca cel mai recent mister. Intriga ar trebui să fie deosebit de pasională.

Horoscop Minerva săptămânal  Gemeni. Situația financiară ar trebui să fie cât de cât stabilă. Ai putea simți chiar o creștere a veniturilor. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele cu care lucrezi îți vor lua mult timp și va trebui să mai și analizezi și să răspunzi unor documente legale plictisitoare care trebuie făcute. După amiezele ai putea fi contacta de diverse persoane pentru diverse sfaturi sau doar pentru schimbul de idei și informații. Nu vorbi prea mult, mai bine ascultă și nu întârzia după miezul nopții, trebuie să te și odihnești.

Horoscop Minerva săptămânal  Rac. O nouă figură atrăgătoare ar putea apărea pe scenă săptămâna asta. Acest lucru ar putea duce la o nouă prietenie, deși această persoană ar putea fi suficient de fermecătoare ca să-ți scoată în evidență vulnerabilitățile. Lasă-le deoparte și va fi minunat. Întrucât eficiența este la un nivel constant, profită de asta, lămurind unele erori pe care le-ai amânat de ceva timp.

Horoscop Minerva săptămânal 20-26 iulie  Leu. Având în vedere aspectele ai putea constata că munca pe care ai făcut-o în trecut aduce în sfârșit recompense financiare. Acest lucru te face fericit, dar nu te lăsa dus de asta și fă cheltuielile care ai nevoie.

Continuarea, pe Huff.ro.

Citeşte şi: Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii


loading...