Horoscop Urania 17-23 iulie 2021. Soarele va intra în Leu, iar Luna Neagră în Gemeni. Aspecte cu care ne vom confrunta: erori de înţelegere, neplăceri financiare, evaluări greşite, asumarea unor riscuri inutile

În săptămâna 17-23 iulie 2021, două evenimente astrale majore ne vor influenţa existenţa: Soarele va intra în zodia Leului, iar Luna Neagră în Gemeni.

16 iul. 2021, 16:51
Horoscop Urania 17-23 iulie 2021. Soarele va intra în Leu, iar Luna Neagră în Gemeni. Aspecte cu care ne vom confrunta: erori de înţelegere, neplăceri financiare, evaluări greşite, asumarea unor riscuri inutile

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021.  În această perioadă, unele dintre cele mai neplăcute lucruri cu care ne vom confrunta sunt: erori de înţelegere, neplăceri financiare, pierderi, evaluări greşite, asumarea unor riscuri inutile. Citeşte previziunile complete ale Uraniei pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021 BERBEC

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și va traversa, până pe 15 aprilie 2022, sectorul comunicării pe care îl va colora de multe ori cu accente stridente, cu erori de înțelegere sau de formulare și cu piedici în orice tip de demers școlar, pedagogic, educațional. În după-amiaza zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și până la sfârșitul zilei de 22 august se va afla în tranzit prin casa relațiilor sentimentale pe care le va transforma în cheia existenței nativilor.

Citeste si Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021. Ritmul tau nu este sincronizat cu ritmul Universului

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021 TAUR

Între 20 iulie și începutul zilei de 22 iulie, mecanisme financiare abordate cu mijloacele curente, deși poate că ceva din întreaga abordare a chestiunilor financiare ar trebui să se schimbe pe fondul intrării Lunii Negre, în ziua de 18 iulie, în zodia Gemenilor, care, până pe 15 aprilie 2022, se va plasa în sectorul banilor câștigați din muncă proprie, generând neplăceri financiare, nesiguranță, pierderi, evaluări greșite. În după-amiaza zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 22 august, va tranzita sectorul casei, al familiei și al relațiilor cu strămoșii, cu trecutul care a contribuit la formarea conștiinței și apartenenței lor la un neam, o țară, o limbă.

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021 GEMENI

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și, până pe 15 aprilie 2022, va tranzita casa I a personalității acestor nativi și va introduce un factor de risc și un motiv de veghe în plus față de orice exces, imprudență, neglijență sau risc inutil pentru trup și pentru psihic. În după-amiaza zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până la sfârșitul zilei de 22 august, va străbate sectorul comunicării, învățării, susținerii examenelor ori efectuării unor deplasări. Nota generală va fi de viață intensă, de activitate, de solicitări multiple, de activism și de implicare.

Citeste si Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii

Horoscop Urania 17-23 iulie 2021 RAC

În ziua de 18 iulie, Luna Neagră va intra în zodia Gemenilor și, până pe 15 aprilie 2022, va evolua în sectorul aspectelor care țin de necunoscut, de taină, de umbră a ființei având impact asupra mentalului și asupra universului de gânduri și concluzii care se pot destabiliza, de acum încolo, de multe ori. În după-amiaza zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până la sfârșitul zilei de 22 august, va influența în chip pozitiv casa banilor câștigați din muncă proprie. Poate fi vorba de o rezolvare profesională ori de obținerea unui statut superior care va atrage după sine și un avantaj material.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

 


loading...