HOROSCOP CASSANDRA. Astrele anunţă o explozie de evenimente neprevăzute

HOROSCOP CASSANDRA. Accentul se pune pe casa, familie si propria viata in aceste zile.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 06:35
HOROSCOP CASSANDRA. Astrele anunţă o explozie de evenimente neprevăzute

BERBEC 21.03-20.04: Aveti un nivel de energie foarte crescut si asta va aduce mult echilibru in viata. Pe lista dumneavoastra de prioritati sunt trecute acum vacantele, recreerea, socializarea si activitatile jucause cu cei mici. Va simtiti mai usori si mai liberi!

TAUR 21.04-21.05: Accentul se pune pe casa, familie si propria viata. Daca puteti, veti alege sa stati mai izolati de ceilalti. Este posibil sa lucrati la un proiect care necesita si o consultare cu altcineva. Doriti sa dovediti cuiva ca ceea ce faceti merita.

GEMENI 22.05-21.06: Ritmul zilelor se va accelera si sunteti chiar ocupati: cititi, scrieti, faceti scurte calatorii, studiati si in plus, veti petrece mai mult timp cu fratii, rudele sau vecinii. Nu mai punem la socoteala vizitele si intalnirile…

Horoscopul toamnei, cu Mihai Voropchievici: Cine numără banii, cine este depăşit de chetulieli

RAC 22.06-21.07: Sa nu va mire ca va ganditi mai mult la bani si bunuri. Daca luati in calcul lucrurile pe care le detineti, este timpul sa le analizati si sa hotarati care va sunt de folos si ce nu. Uitati-va bine peste tot (sertarele si dulapurile intesate cu de toate).

LEU 22.07-22.08: Primiti un impuls uimitor de energie. Parcurgeti o perioada a noilor inceputuri si chiar este cazul sa va puneti pe primul loc. Nu sunteti egoisti! Dar chiar este vremea sa iesiti in evidenta!

FECIOARA 23.08-22.09: Este momentul perfect sa va ganditi la proiectele de viitor. Definiti-va clar cateva planuri care va vor ajuta sa luati si deciziile potrivite. Obiectivele va ofera un control mai bun asupra viitorului dumneavoastra si un sentiment de siguranta.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti fericiti cand aveti alaturi cei mai buni prieteni si chiar ati putea sa va asumati un rol de lider. Este timpul sa va ganditi daca prietenii va sunt benefici sau nu. Va va ajuta sa alegeti ce este mai bine pentru dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: S-ar putea sa vi se ceara sa va asumati responsabilitati sporite. Daca raspundeti afirmativ, nu trebuie sa faceti nimic special pentru a impresiona. Acum, atat succesele, cat si esecurile vi se vor parea mai evidente.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile viata se va desfasura fara probleme. Acesta este si un moment excelent pentru o scurta vacanta sau pentru a calatori. Este timpul sa va ganditi la ce proiecte trebuie sa lucrati si pe care sa le abandonati. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Se poate sa descoperiti o noua pasiune. Poate fi vorba despre arta, despre profesie, o noua iubire sau chiar un nou tip de experienta. Aveti vointa sa dovediti cat de buni puteti fi. Doar sunteti perfectionistii zodiacului, nu?!

VARSATOR 20.01-18.02: Ar trebui sa va ocupati atent cu sefii sau autoritatile. Este si un moment in care va dati seama usor ce functioneaza si ce nu. Poate fi vorba despre relatii sau parteneriate. Ganditi-va si stabiliti ce schimbari doriti sa faceti.

PESTI 19.02-20.03: Urmatoarele zile vor reprezenta o schimbare de viteze pentru dumneavoastra. Va doriti sa munciti din greu si sa fiti mai productivi. Va veti ocupa atent si de starea sanatatii care da semne de oboseala. Fiti atenti la abuzul de dulciuri!