Horoscop Cassandra. Ce zodii atrag bani, ce zodii atrag dargostea în weekend

Vara aceasta este plină de schimbări pentru toți nativii. Iată ce rezervă astrele pentru toate zodiileîn acest sfârşit de săptămână.

25 iun. 2021, 10:26
Horoscop Cassandra. Ce zodii atrag bani, ce zodii atrag dargostea în weekend

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Urmeaza un sfarsit de saptamana cand va veti ocupa de casa si poate de parinti. Va veti bucura sa redecorati si sa faceti lucrurile sa arate mai bine. Relatiile de familie vor fi optimiste si pozitive, iar cei dragi vor fi generosi unii cu altii.

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti momente contrastante. Fie sunteti fericit, fie va treziti in mijlocul unor confruntari mai putin comode. Totul este sa stati si sa chibzuiti inainte sa aruncati cu vorbele aiurea. Mai bine sa fiti in siguranta decat sa va para rau dupa aceea.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile veti atrage bani. S-ar putea sa cumparati lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi. Cu toate acestea, va aflati in discutii aprinse cu cineva in legatura cu o proprietate comuna. Rabdarea este cel mai bun aliat al dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Acum este momentul prielnic sa cercetati anumite probleme sau sa sapati in trecut pentru a gasi solutii si raspunsuri. In acelasi timp, ar fi potrivit sa va ganditi la o vacanta si sa va bucurati de socializare cu ceilalti.

LEU 22.07-22.08: S-ar putea sa resimtiti un fel de resentiment care se acumuleaza, iar cea mai buna optiune este sa nu va exteriorizati violent, deoarece ati putea face sau spune ceva de care sa regretati mai tarziu.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Acum este momentul sa cereti ce aveti nevoie pentru a va indeplini cele mai indraznete proiecte. Persoanele creative se vor bucura de compania dumneavoastra, desi se pare ca sunteti in contradictie cu cineva.

Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021. Asa saptamana, asa weekend!
BALANTA 23.09-22.10: Dorinta de schimbare si sansa de a invata ceva nou si incitant este puternica in aceste zile. S-ar putea sa intalniti oameni care sunt „diferiti” si, eventual, sa invatati lucruri noi de la ei.

SCORPION 23.10-21.11: In ultima vreme dispuneti de multa energie pe care ati indreptat-o spre a face fata unor probleme legate de birocratie sau discutii legate de o proprietate comuna. Intre timp, aveti ocazia minunata de a calatori sau de a va extinde orizonturile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta va va multumi faptul ca vor veni cadouri, favoruri de la altii. S-ar putea chiar sa primiti niste bani. Este o perioada prielnica pentru a negocia orice fel de afacere legata de finante sau despre cum sa impartiti ceva.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Concentrati-va si incercati sa realizati cat mai multe, deoarece acest lucru va va face sa va simtiti recompensati si multumiti. Relatiile cu apropiatii se vor imbunatati si ele. In weekend aveti unele probleme cu animalul de companie.

VARSATOR 20.01-18.02: Vreti sa va distrati si orice are legatura cu artele va va incanta, mai ales daca va puteti exprima talentul creativ. Dispuneti de multa energie pozitiva si o veti folosi pentru a va imbunatati sanatatea.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Va veti implica mult in viata de familie, mai ales cu unul dintre parinti. Urmeaza si zile romantice, asa ca se pare ca o noua iubire va inflori pentru unii dintre dumneavoastra. Toate acestea necesita multa diplomatie, simpatie si intelegere. Succes!

Sursa: magazin.ro

Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”