Horoscop Cassandra. Final de săptămână cu furtuni în relaţie şi secetă în portofele

Horoscop Cassandra. In aceste zile va bucurati de interactiuni cu ceilalti si de sansa de a va exprima propria inventivitate.

16 iun. 2021, 13:04
Horoscop Cassandra. Final de săptămână cu furtuni în relaţie şi secetă în portofele

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Haosul si activitatea crescuta pe frontul de acasa vor fi innebunitoare si veti avea nevoie de multa rabdare cu membrii familiei. Relatiile cu fratii, rudele si vecinii vor fi calde, ceea ce va aduce o imblanzire a situatiei.

TAUR 21.04-21.05: Mici probleme legate de finante va vor aduce cativa nori trecatori. Poate fi vorba despre bogatia partenerului sau ceva legat de imprumuturi. Din fericire, sunteti vrajitorii financiari ai zodiacului, asa ca veti rezolva totul in favoarea dumneavoastra.

GEMENI 22.05-21.06: Astrele va fac increzatori, fermecatori si diplomatici, insa in jurul dumneavoastra pluteste o tensiune ce are legatura cu partenerul de viata sau cu un prieten apropiat. Ar putea fi vorba despre o gelozie ce nu isi are rostul…

RAC 22.06-21.07: Doriti sa stati mai retrasi si sa va ascundeti de vanzoleala zilnica. Cu toate acestea, sunteti increzatori si gata sa sariti in ajutorul tuturor persoanelor aflate in nevoie. La mijlocul saptamanii rezolvati o problema legata de sanatate.

LEU 22.07-22.08: Va implicati mai mult decat de obicei cu oameni creativi, cu simt artistic sau s-ar putea sa auziti vesti de la vechi prieteni. Va trebui sa faceti planurile sa functioneze si sa puneti in aplicare ideile creative. Succes!

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Faceti o impresie extraordinara tuturor. De fapt, ii veti impresiona pe sefi, anumiti oameni importanti sau ati putea incepe o noua poveste de dragoste. Este timpul favorabil revizuirii problemelor din trecut legate mai ales de parinti.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti aventurosi si doriti sa va extindeti lumea. Puteti sa invatati lucruri noi, sa studiati ceva nou. S-ar putea sa stati mai mult timp alaturi de familie sau sa faceti ceva „diferit”, care sa va determine sa va simtiti energizati.

SCORPION 23.10-21.11: Banii sau orice are legatura cu o proprietate comuna si responsabilitatea pentru ceilalti sunt obiectivele principale pentru dumneavoastra in aceste zile. Orice apare la inceputul saptamanii ar putea crea o anume tensiune, care se va dizolva treptat.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent
SAGETATOR 22.11-21.12: S-ar putea ivi unele tensiuni legate de un fost partener sau un vechi prieten. De asemenea, este posibil sa discutati mai aprins despre o proprietate comuna sau o mostenire. Orice s-ar intampla, pastrati-va credinta ca totul se rezolva.

Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii
Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza zile aglomerate, deoarece sunteti motivati sa lucrati si sa realizati cat de multe puteti. Aveti insa rabdare cu prietenii apropiati si cu partenerii deoarece exista o tensiune care pluteste in aer.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile va bucurati de interactiuni cu ceilalti si de sansa de a va exprima propria inventivitate. S-ar putea sa doriti sa reinviati un proiect creativ, fie pentru a-l finaliza, fie pentru a-l duce intr-o noua directie.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Puneti accent pe casa si familie, in special pe legatura cu unul dintre parinti. Multi dintre dumneavoastra vor intra in contact cu rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme. Va face placere sa transformati locul in care traiti.

Sursa: magazin.ro