Horoscop WEEKEND 25-27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur intră în Scorpion

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 25-27 SEPTEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Se incheie o saptamana marcata de echinoctiul de toamna si intrarea Soarelui in Balanta. Si cum se poate incheia mai frumos decat cu schimbarea zodiei lui Mercur care paseste maiestuos in Scorpion. Comunicarae devine mai intensa si mai sexy. Esti pregatit pentru pasul urmator?

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 07:56
Horoscop WEEKEND 25-27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur intră în Scorpion

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Focusul tau pentru viitor se poate transforma in mod abrupt in ceva foarte diferit, reamintindu-ti de vechile legaturi de care nu te-ai eliberat de fapt niciodata si de prietenii pentru care trebuie din nou sa te lupti. Daca esti dezamagit de actiunile unor persoane apropiate tie, este un moment bun sa te separi o vreme ca sa le vezi intentiile reale. Tine-ti inima deschisa, intelegerea iti va veni din singuratate si ea are puterea sa iti vindece cele mai vatamate rani ale tale.

Afirmatia weekend-ului: Ma regenerez si ma vindec

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iti reamintesti de asteptarile tale nerealiste care au facut ca unele relatii sa nu iti merite prezenta. Deschide-ti inima ca sa intelegi mai bine oamenii, constient ca rolul tau in lume nu este sa judeci ci sa inspiri. Schimbarea se va face de indata ce iti schimbi perceptia si felul in care te afecteaza lumea. Reactivitatea este buna cat timp este onesta, dar ar trebui sa te gandesti la esenta emotiilor tale inainte de a merge mai departe.

Afirmatia weekend-ului: Eu iert

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Stii ca unele substante toxice care nu sunt asa de curate sau naturale precum ai vrea, tot au un scop al lor in zilele noastre. Ramai in contact si cu cei care nu sunt sinceri sau clari dar tine minte ca ei trebuiesc mentinuti la o distanta sigura. Ce ti se pare prea mult de gestionat acum este probabil prea mult de gestionat. Nu iti lasa garda jos si realizeaza ca sistemul tau incearca mereu sa te avertizeze despre lucruri pentru care nu esti inca pregatit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.