Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend de vis, cu provocări amoroase pentru majoritatea zodiilor

Cel mai bun mod de a va folosi de timp este sa aruncati o privire peste umar. Veti face câteva observatii importante si veti stabili o serie de îmbunatatiri. Ce previziuni are Cassandra pentru weekend.

13 aug. 2021, 12:25
Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend de vis, cu provocări amoroase pentru majoritatea zodiilor

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Primiti un impuls minunat de energie si veti constata ca alegerile dumneavoastra sunt atractive. Fara îndoiala, va atrag distractiile. Sunteti norocosi. Veti petrece, socializati si va exprimati talentele creative.

TAUR 21.04-21.05: Va concentrati pe casa si familie. Asteptati-va sa va preocupati mai mult de relatia cu un parinte. Foarte probabil, ceva va va declansa amintiri din copilarie, facând din acest moment un prilej de melancolie.

GEMENI 22.05-21.06: Parcurgeti un moment favorabil pentru dumneavoastra. Veti dori sa socializati mai mult decât de obicei, mai ales cu prietenii, fratii sau vecinii. S-ar putea sa începeti un nou curs sau sa învatati ceva nou legat de un hobby.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

RAC 22.06-21.07: In aceste zile veti acorda o atentie sporita banilor, surselor de venit si finantelor viitoare. De asemenea, veti arunca o privire mai serioasa asupra bunurilor dumneavoastra si veti hotarî care servesc nevoilor personale si care sunt în plus.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Este momentul perfect pentru a va gândi la ceea ce doriti sa realizati anul acesta. Obiectivele stabilite va vor ajuta sa mergeti pe drumul cel bun, sa le realizati si sa luati decizii potrivite.

FECIOARA 23.08-22.09: Cel mai bun mod de a va folosi de timp este sa aruncati o privire peste umar. Veti face câteva observatii importante si veti stabili o serie de îmbunatatiri. Orice lucru cu care refuzati sa va confruntati va face parte din inconstientul dumneavoastra.

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Nu numai ca va bucurati de compania celorlalti, dar aveti nevoie de cineva care sa echilibreze balanta. Este însa important sa aveti prietenii care sa va permita sa fiti exact cine sunteti. Gânditi-va daca stati alaturi de oameni de calitate.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele este în partea de sus a diagramei dumneavoastra, ceea ce reprezinta o oportunitate minunata sa aratati bine în ochii altora, în special ai sefilor sau parintilor, chiar daca nu faceti nimic special. Un prieten bun va va sprijini.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum este momentul prielnic sa va consolidati afacerile si sa va ordonati planurile. Unii dintre dumneavoastra ar putea fi implicati în învatamântul superior, legislatie sau medicina. Va stabiliti clar pentru ce merita sa economisiti în viitor.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceste zile va intereseaza doua activitati: calatoriile si sansa de a va largi orizonturile. Va veti bucura de expozitii de arta, de calatorii placute, concerte si orice va poate dezvolta din punct de vedere cultural.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele, cel care reprezinta energia, este vizavi de semnul dumneavoastra si asta înseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn, dar si ca este timpul sa va aduceti afacerile în punctul culminant.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Vreti sa lucrati inteligent si sa obtineti rezultate pe masura eforturilor depuse. Va straduiti ca fiecare actiune sa conteze în viata profesionala si cea personala. Acesta este motivul pentru care veti renunta la unele obiceiuri proaste si le veti adopta pe cele mai sanatoase. Succes!

Sursa: magazin.ro