Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend plin de bucurii. Ce zodii au cumpene în amor

Astrologul Cassandra prezintă horoscopul pentru sfârşitul acestei săptămâni. Se anunţă multe surprize.

12 mart. 2021, 12:45
Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend plin de bucurii. Ce zodii au cumpene în amor

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Saptamana aceasta va veti autoexamina si va veti gandi la ce doriti sa obtineti in perioada urmatoare. Este bine sa va fixati obiectivele pentru a sti cum trebuie sa actionati. Totul parca prinde viata si capatati mai mult curaj. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Popularitatea dumneavoastra creste si va face placere sa comunicati. Acesta este un moment excelent pentru a va integra energia cu a oamenilor din jur. Nu va feriti sa cereti ajutorul celorlalti!

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Soarele este in partea de sus a diagramei dumneavoastra si asta inseamna ca oamenii va admira. Chiar daca nu faceti nimic special, acestia va vor cere sfatul in tot felul de probleme. Oricum, acum simtiti nevoia unei schimbari de decor.

RAC 22.06-21.07: Energia dumneavoastra este puternica,  iar in aceste zile este momentul prielnic pentru a va largi orizontul. Poate studiati mai mult sau poate explorati noi experiente.  Puteti invata lucruri noi de la oameni care apartin unei alte culturi.  Succes!

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Multi dintre nativii Leu aud vesti de la fosti parteneri sau se vor gandi mai mult la acestia. Cu alte cuvinte, se vor intoarce in lumea dumneavoastra. De fapt, in aceste zile traiti totul la intensitate maxima.

FECIOARA 23.08-22.09: Va simtiti atrasi in tot felul de directii,  dar un lucru e sigur: veti avea nevoie de mai mult somn. Parca niciun parteneriat nu vi se poate potrivi, insa daca macar unul va avantajeaza mai mult, probabil merita pastrat.

BALANTA 23.09-22.10: Vreti sa faceti o imbunatatire in lumea in care traiti. Doriti sa incepeti o noua perioada benefica,  dar pentru acest lucru aveti nevoie sa lucrati din greu si sa fiti cat mai eficienti. O reala sursa de bucurie va fi distractia alaturi de copii.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

Horoscop Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Parcurgeti una dintre cele mai distractive perioade ale anului. Nu numai ca va veti bucura de momente distractive alaturi de copii,  dar veti avea ocazia sa va exprimati talentul creativ. Aceste zile sunt perfecte pentru a lua o scurta vacanta.

SAGETATOR 22.11-21.12: Dispuneti de o energie minunata pe care o veti folosi pentru a rezolva problemele casei, a familiei si in special in relatia cu unul dintre parinti. Veti discuta mult cu rudele, vecinii, fratii sau cu oameni din trecutul dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana ritmul zilelor se va accentua, iar mintea dumneavoastra va fi ocupata.  Sunteti dornici sa vorbiti cu ceilalti si,  in plus, veti citi, studia si  scrie mai mult decat o faceti de obicei. Este posibil sa puneti in aplicare cateva idei vechi de a face bani. Succes!

Horoscop Minerva 8-15 martie 2021. Schimbări uriaşe pentru toate zodiile

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Va concentrati pe bani, castiguri si fluxul de numerar. Unii dintre dumneavoastra vor cheltui mai mult. Aceasta concentrare se va manifesta ca o explorare profunda a propriilor valori si va  va ajuta sa luati hotarari intelepte.

PESTI 19.02-20.03: Acum aveti ocazia sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Mai mult, veti atrage persoane si circumstante favorabile catre dumneavoastra. Veti gasi solutii si raspunsuri la vechi probleme,  iar rezultatele vor fi pe masura.  Succes!

Sursa:magazin.ro