HOROSCOP CASSANDRA. Sfârşitul de săptămână aduce cumpene

Unii dintre dumneavoastra veti fi bucurosi sa va implicati intr-un proiect serios si extins de pe urma caruia veti castiga multa experienta, dar si un venit frumusel. Citiţi previziunile.

RomaniaTV.net
14 nov. 2020, 09:13
HOROSCOP CASSANDRA. Sfârşitul de săptămână aduce cumpene

HOROSCOP CASSANDRA BERBEC 21.03-20.04:

Va preocupa finantele, o proprietate comuna sau averea partenerului iar acest lucru poate include un imprumut serios si apoi gestionarea lui. Veti fi surprinsi cat de repede si fara probleme se pot rezolva lucrurile. Aveti o minte ferma, capabila sa gestioneze detaliile si asta va ajuta sa razbiti.

TAUR 21.04-21.05: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn. Acum este perioada cand intelegeti mai bine ramificatiile subtile ale celor mai apropiate relatii si acesta este un avantaj care nu trebuie ignorat. Detasarea va poate ajuta sa vedeti la ce nivel relationati cu ceilalti.

HOROSCOP CASSANDRA GEMENI 22.05-21.06: Vreti sa obtineti rezultate cat mai bune si pentru asta veti munci din greu, dar veti lucra inteligent. Se pare ca nu aveti nevoie de prea multa motivatie pentru a vedea rezultate concrete. In zilele urmatoare veti avea multe realizari. Intre timp, se imbunatatesc si relatiile cu membrii apropiati ai familiei. Succes!

RAC 22.06-21.07: Se pare ca va gasiti echilibrul in viata personala. Faceti lucrurile sa functioneze fara probleme si traiul vi se pare mai bun. De asemenea, aveti sansa de a va regrupa si de a regandi tot ce scartaie. E important sa fiti combativi, dar fara a fi agresivi. Va veti bucura de tot felul de ocazii speciale, de activitati distractive alaturi de copii.

LEU 22.07-22.08: Atentia se muta asupra casei, a familiei si a vietii personale. Se pare ca va simtiti din ce in ce mai bine cand sunteti alaturi de familie, mai ales ca in ultima perioada va legati mai mult de amintiri ce revin din trecut. Va doriti ca tot ce detineti sa functioneze intr-un mod cat mai util si va fi mai bine daca va vor spori veniturile.

HOROSCOP CASSANDRA FECIOARA 23.08-22.09: Multă productivitate

Aveti un program destul de incarcat cu scurte calatorii, intalniri sau de rezolvat tot felul de comisioane. Rude, frati sau oameni din trecut revin in atentia dumneavoastra si cateva intalniri cu acestia va vor aduce un plus de vitalitate. Oricum, sunteti destul de productivi, concentrati si eficienti.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti tot mai interesati de ceea ce detineti. Va ganditi la bunurile pe care le posedati, daca servesc sau nu nevoilor dumneavoastra sau daca sunteti sclavul lor. Este un lucru bun sa constientizati ca trebuie sa aveti controlul absolut asupra tuturor lucrurilor din jur. Bucurati-va totusi de fiecare zi petrecuta in compania persoanei iubite!

Horoscop Urania. Astrele îşi întorc faţa de la multe zodii

SCORPION 23.10-21.11: Soarele este in semnul dumneavoastra si acest lucru este extraordinar, deoarece energia este marita si va ofera sansa de a va reincarca bateriile pentru tot restul anului. Atrageti oameni si situatii favorabile, lucru care va va duce spre noi reusite. Tineti cont ca cineva mai in varsta ar putea sa va dea cateva sfaturi bune.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceasta saptamana va ganditi tot mai serios la planuri de viitor. Se pare ca acum este momentul cel mai potrivit pentru a va defini obiectivele, mai ales ca sunteti nativi care ganditi totul in avans, iar acest lucru va ofera mai multa claritate in luarea deciziilor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va bazati pe latura emotionala, care implica mai multa empatie, compasiune si inspiratie. Relatiile cu cei din jur sunt un pic obstructionate, asa ca feriti-va sa luati decizii sau sa promiteti ceva pe termen lung. In weekend, va dedicati timpul familiei si casei. Se impun cateva reparatii, asa ca actionati imediat.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele este in partea de sus a graficului si acest lucru va arunca o lumina magulitoare asupra dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca oamenii va admira si va vad competenti. O veste buna este adusa de cineva care vine cu o suma frumoasa de bani si va sprijina exact cand aveati mare nevoie.

PESTI 19.02-20.03: Va doriti sa faceti tot posibilul pentru a va mari orizontul, in special prin calatorii sau studii care va aduc o experienta pozitiva. Unii dintre dumneavoastra veti fi bucurosi sa va implicati intr-un proiect serios si extins de pe urma caruia veti castiga multa experienta, dar si un venit frumusel.