Horoscop Cassandra. Weekend plin de cadouri şi favoruri

Cassandra anunţă un sfârşit de săptămână plin de surprize pentru majoritatea nativilor. Aflaţi previziunile pentru fiecare zodie.

27 mai 2021, 14:52
Horoscop Cassandra. Weekend plin de cadouri şi favoruri

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

In aceste zile accentul il puneti tot pe bani si castiguri. Acasa aveti tot felul de activitati care creeaza un mic haos. Veti face fata activitatilor sporite, iar cei din jur va vor ajuta sa rezolvati toate problemele ivite. Succes!

TAUR 21.04-21.05: A sosit vremea sa va incarcati bateriile pentru restul anului. De asemenea, veti atrage favoruri, cadouri si chiar resurse financiare asupra dumneavoastra. Pe masura ce saptamana se desfasoara starea de spirit vi se va imbunatati.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Sunteti tot mai vorbareti, iar mintea dumneavoastra va fi ocupata sarind de la un subiect la altul, cautand noi experiente. Mercur este in semnul Gemeni pana pe 11 iulie, asa ca totul va deveni din ce in ce mai usor.

RAC 22.06-21.07: Va simtiti un pic descurajati si sunteti pe punctul de a schimba cateva proiecte legate de viitor. Dificultatile vor disparea curand, asa ca nu va lasati influentati de evenimente. Un prieten poate deveni iubit si va revigoreaza viata.

LEU 22.07-22.08: Continuati sa castigati admiratia celorlalti dar, cu toate acestea, la inceputul saptamanii veti avea mici dificultati cu un parinte sau un sef. Este singurul moment dificil si va veti ocupa sa rezolvati rapid problema. Lucrurile se restabilesc insa pana duminica.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti dornici sa studiati, sa va extindeti orizonturile si sa va impartasiti ideile. Saptamana se anunta a fi una buna, fara evenimente prea iritante. In weekend infloreste romantismul cu cineva diferit.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tensiuni în paradisul conjugal, eclipsa de Lună în rezon aduce necazuri

BALANTA 23.09-22.10: Din dorinta de a va imbunatati traiul s-ar putea sa deveniti extrem de autocritici. Nu va descurajati cu privire la neajunsurile dumneavoastra. Pe masura ce saptamana progreseaza, cadourile si favorurile vor veni provocand o schimbare fabuloasa.

SCORPION 23.10-21.11: Veti avea nevoie de mai mult somn in aceste zile si va veti concentra pe cele mai apropiate relatii individuale. Veti avea sansa de a obtine o perspectiva mai mare asupra stilului dumneavoastra de relationare cu ceilalti.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Vreti sa va organizati mai bine, sa lucrati cat mai eficient posibil si sa deveniti mai sanatosi. Trebuie neaparat sa va pastrati optimismul si sa luati ce e bun din viata. Situatia se va imbunatati pana la sfarsitul saptamanii.

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Taurii dau de greu. Leii leagă relaţii cu o persoană specială
CAPRICORN 22.12-19.01: Orice dificultati pe care le veti intalni la inceputul saptamanii in curand vor fi istorie. Nimic nu vi se pare prea distractiv, dar important este sa stiti ca situatia se va imbunatati rapid. Legaturile de prietenie vor deveni promitatoare.

VARSATOR 20.01-18.02: Relatia cu unul dintre parinti sau cu familia va deveni brusc provocatoare la inceputul acestei sapta-mani. Totul se asaza pe fagasul normal si va axati pe redecorarea locuintei sau chiar veti schimba un pic un plan imobiliar.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Ceva din lumea de zi cu zi va va descuraja sau va va face sa va simtiti blocati. Nu sunteti singurii care simtiti ca veti fi provocati. Deja pana joi lucrurile vor arata mult mai bine. Continuati-va ideile de a imbunatati locul in care traiti.

Sursa: magazin.ro