Horoscop Cassandra: Weekend plin de peripeţii, se lasă cu depresii

O zodie este lovită de soartă, tendinţă către surmenaj şi depresie. Află ce ți-au pregătit astrele pentru ultimele zile ale săptămânii.

RomaniaTV.net
22 ian. 2021, 12:48
Horoscop Cassandra: Weekend plin de peripeţii, se lasă cu depresii

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Astrele din diagrama dumneavoastra va fac sa aratati minunat in aceste zile. Comunicarea se desfasoara fara prea multe probleme. Este un moment bun sa va intrebati ce vreti ca sa va stabiliti obiectivele viitoare.

TAUR 21.04-21.05: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si v-ar placea sa calatoriti sau sa faceti ceva diferit de ce ati facut pana acum. Sunteti dornici sa studiati si sa invatati lucruri noi, iar entuziasmul intelectual de care dispuneti poate fi folosit pentru a termina un proiect important.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile sunteti rabdatori si toleranti. Aveti o buna intelegere a lucrurilor care se petrec in jurul dumneavoastra si asta va atrage simpatia celor cu care intrati in contact. Oricum, emotiile traite sunt intense.

RAC 22.06-21.07: Sunteti ambitiosi si acesta este motivul pentru care, indiferent prin ce ati trecut, ati avut o hotarare inversunata de a continua lupta. In aceasta saptamana sunteti obiectivi si va va ajuta sa mentineti linistite relatiile cu cei din jur.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Incepeti saptamana cu forte noi, relatiile cu copiii se imbunatatesc, iar romantismul si socializarea se afla pe culmi. Sunteti cei care isi pretuiesc propria integritate. Tineti cont ca Leii se vand rar!

FECIOARA 23.08-22.09: Acum planetele va sprijina si incurajeaza distractia acasa cu familia. Parcurgeti o perioada cand va doriti sa evadati intr-o vacanta, sa explorati lumea si sa va distrati alaturi de copii. Opriti-va un moment pentru a va clasifica binecuvantarile.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Va axati pe reparatii la domiciliu si cu siguranta vor avea loc discutii in familie. Acest lucru va va testa rabdarea cu partenerul de viata si prietenii apropiati. In orice caz, toate relatiile cu ceilalti se vor imbunatati.

SCORPION 23.10-21.11: Cititul, scrisul, studiul, programarile, tot felul de apeluri telefonice, mici excursii si alte comisioane solicitante v-au oferit un program complet. Din fericire, multi dintre dumneavoastra vor atrage bani, ceea ce este un lucru bun. Succes!

Horoscop CassandraSAGETATOR 22.11-21.12: Aveti deseori planuri mari. Majoritatea ideilor dumneavostra sunt legate de bani, castiguri si proiecte ce tin de bunurile personale. Oricum, va ganditi la cateva schimbari la serviciu sau chiar o mutare de rezidenta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este un moment puternic pentru dumneavoastra si faceti o impresie excelenta asupra celorlalti. Sunteti capabili sa atrageti oameni si situatii favorabile. Este o idee buna sa va ganditi la modalitati de suplimentare a veniturilor.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Va identificati atat de mult cu propriile idei incat aveti tendinta sa deveniti impulsivi daca cineva va contrazice. Bineinteles, acest lucru poate declansa conflicte cu vecinii, rudele si persoanele pe care le intalniti zilnic.

PESTI 19.02-20.03: Va bucurati de petrecerea timpului alaturi de ceilalti, in special de cei mai tineri ca dumneavoastra. Prieteniile sunt extrem de importante acum. Aveti un interes sporit pentru afaceri si veti castiga bani in plus.

Sursa