Horoscop Cassandra. Zodia care are norocul la picioare, numai veşti bune vin în perioada următoare

Horoscop Cassandra. Urmeaza o saptamâna pozitiva dar, cu toate acestea, ceva va determina sa fiti precauti si atenti.

19 mart. 2022, 12:45
Horoscop Cassandra. Zodia care are norocul la picioare, numai veşti bune vin în perioada următoare
Horoscop Casandra

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: O discutie cu un prieten mai in vârsta v-ar putea fi de ajutor in ceea ce priveste un obiectiv pe termen lung. In aceste zile sunt promovate autocontrolul si dorinta de a va descoperi. Pentru ca sunteti nativi curajosi, nu o sa va fie frica de ce o sa aflati.

TAUR 21.04-21.05: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamâna grozava pentru a studia, a invata si a incepe noi proiecte. Ar putea inflori o poveste romantica cu cineva dintr-o alta cultura. La mijlocul saptamânii va stabiliti câteva proiecte care va vor usura luarea deciziitor.

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamâna usile se vor deschide cu usurinta. Cadouri si favoruri de la altii vin in calea dumneavoastra. Este momentul ideal sa va gânditi in ce directie o ia viata dumneavoastra. Stabiliti clar unde vreti sa va indreptati!

Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare! Ai grijă să nu o superi în această perioadă!

RAC 22.06-21.07: Veti face progrese uimitoare intr-o problema legata de o mostenire, testamente, impozite sau datorii legate de o proprietate comuna. Nu treceti cu vederea nimic. Sunteti pregatiti pentru orice, deoarece v-ati facut temele.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Relatiile cu colegii sau cu orice are legatura cu serviciul dumneavoastra vor decurge fara probleme. Cei din jur va vor sprijini. De fapt, unele relatii vor deveni atât de confortabile incât ati putea incepe o poveste de dragoste legata de cineva de la locul de munca.

FECIOARA 23.08-22.09: Urmeaza o saptamâna pozitiva dar, cu toate acestea, ceva va determina sa fiti precauti si atenti. Cu toate acestea, ati putea fi tentati sa va concentrati mai degraba pe defecte decât pe trasaturi pozitive. Tineti cont ca lumea iubeste laudele.

Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022. Soarele în Berbec vine cu schimbări radicale de atitudine şi cu situaţii încărcate de disconfort

BALANTA 23.09-22.10: Abordati o multitudine de detalii legate de planificarea unei vacante sau a unui eveniment in familie. Veti purta discutii serioase despre ingrijirea si educatia copiilor dumneavoastra. Astrele va vor ajuta sa fiti cât mai eficienti.

SCORPION 23.10-21.11: Discutiile legate de familie vor fi serioase. Poate va fi implicat un membru mai in vârsta sau un parinte. Desigur, comunicarea cu ceilalti este dificila, pentru ca este usor sa judecati si sa gasiti vina cuiva. Amintiti-va sa fiti amabili!

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum puteti atrage bani catre dumneavoastra, plus ca veti munci din greu pentru a va creste câstigurile. Veti cântari avantajele si dezavantajele pentru ceva, iar acest lucru poate duce la o discutie serioasa cu cineva.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Nu veti trece cu vederea nimic si veti lua decizii financiare excelente in aceste zile. Desigur, s-ar putea sa va blocati in detalii si sa ratati imaginea de ansamblu. Imbunatatiti-va stilul de comunicare, deoarece sunteti buni la acest capitol.

VARSATOR 20.01-18.02: Excelati in orice activitate care necesita precizie de gândire si planificare, mai ales ca dispuneti de un simt critic ascutit. Cu toate acestea, s-ar putea sa deveniti prea critic cu ceilalti si sa cedati gândirii negative. Fiti rabdatori!

PESTI 19.02-20.03: Acum este momentul perfect de a lua o decizie despre cum puteti crea o impresie mai buna asupra lumii care va inconjoara. Relatiile cu prietenii vor fi calde si prielnice. Fiti perseverenti si nu treceti cu vederea detaliile care va pot incurca.

Sursa: magazin.ro