Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare! Ai grijă să nu o superi în această perioadă!

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul evreiesc, care arată caracteristicile fiecărei zodii în parte. Toate popoarele şi-au creat propriul horoscop, fiecare popor cu simbolistica lui.

18 mart. 2022, 20:22
Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare! Ai grijă să nu o superi în această perioadă!
Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare!

Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare! Fiecare zodie în parte are caracteristicile ei, tocmai din acest motiv este bine să știi ce lucruri sunt deranjante pentru unii. Sunt semne zodiacale care pot deveni răzbunătoare, pe când altele pot transforma situațiile într-o mod neașteptat, spune Mihai Voropcheivici.

Previziunile lui Mihai Voropchievici: zodia care calcă totul în picioare! Ai grijă să nu o superi în această perioadă!

Berbecii spre exemplu sunt una dintre zodiile ambițioase și curajoase, cărora nu le lipsește încrederea de sine. Mereu vor face tot posibilul pentru a ieși învingători, atât în discuții cât și în diverse situații. „Oamenii născuţi în zodia Berbec ştim cum sunt: curajoşi, decişi, puternici, ambiţioşi. Au propria opinie, sunt imaginativi, dar în acelaşi timp sunt şi agresivi, dar şi încrezători în sine. Dacă intră într-o luptă, fac tot posibilul să iasă învingători. Din punct de vedere istoric se spune că luna nisan marchează ieşirea evreilor sau fuga din Egipt, cum e scris în Cartea Sfânta. Eliberarea. E începutul tranziţiei de la sclavia internă la eliberarea de păcat şi de la dependenţa fizică la libertate”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Mihai Voropchievici, previziuni sumbre pentru Putin: „Crucea cardinală influenţează 2022, dar anul 2023 este anul morţii”

În schimb, în cazul Taurilor în schimb, lucrurile sunt diferite. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt independenți, dar și încăpățânați. Există totuși și o parte bună. În ciuda acestor lucruri, ei sunt foarte afectivi cu cei din jurul lor. Mare atenție însă, nu deranjați un Taur, căci lucrurile se pot schimba rapid. „Luna Iiar, potrivit horoscopul evreiesc, corespunde zodiei Taur sau cum se spune în ebraică: Şor. Cuvântul şor înseamnă un animal adult independent. Dar Taurul este cu un pus spre independenţa, manifestarea esenţei individului. Prin încăpăţânare şi individualism, îl face pe Taur distinct. Sunt foarte apropiaţi, foarte afectivi, dar sunt şi foarte căpoşi când i-ai călcat pe coadă”, a precizat Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici dezvăluie secretul. Care sunt ritualurile de succes făcute de cei mai puternici oameni

Mihai Voropchievici este cel mai celebru numerolog din România, fanii acestuia urmărindu-l în cadrul emisiunii săptămânale Adevăruri ascunse, de la Antena 3. CXeea ce l-a făcut faimos este rubrica în care vorbește despre rune. Numerologul este este căsătorit și are trei copii.