HOROSCOP: Cât de bine săruţi în funcţie de zodia ta

Te-ai întrebat vreodată cât de bine te descurci când vine vorba despre arta sărutului? Ei bine, tehnica şi semnele zodiacale au o foarte mare legătură, scrie perfecte.ro, aşa că nu ar strica să verifici cum te descriu astrele din acest punct de vedere.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 06:52
HOROSCOP: Cât de bine săruţi în funcţie de zodia ta

Berbecii sunt cei mai senzuali şi pasionali. Fie că este vorba despre un french kiss sau o simpla atingere a buzelor, nativii acestei zodii se folosesc de această formă de manifestare a afecţiunii pentru a trezi dorinţa în partenerul lor.

Taurii preferă săruturile lente şi romantice, motiv pentru care sunt adesea apreciaţi de jumătatea lor.

Gemeni. Romantici prin excelenţă, nativii în Gemeni sunt fericiţii posesori ai unei tehnici de sărut care i-au transformat în adevăraţi maestri.

Racii sunt, în general, persoane extrem de afectuoase, trăsătura care se reflectă în totaliatate şi în felul în care sărută. Pentru ei, acest gest este una dintre marile dovezi de iubire pe care le pot manifesta faţă de partener, aşa că puterea sentimentelor lor se reflectă efectiv în sărut.

Leii sunt deopotrivă senzuali, agresivi şi extrem de pasionali atunci când îşi sărută partenerii.

Nativii din Fecioara adoră să deţină controlul şi de aceea modul în care sărută este, adesea, timid.

Balanţele sunt precaute şi extrem de calculate. Dacă învăţă să renunţe la inhibţii şi prejudecăţi însă, se pot transforma în adevărate “fiare” într-ale sărutului.

Scorpion

Pentru nativii acestei zodii, sărutul este expresia cea mai umilă a dragostei. Ei preferă să îşi alinte partenerii nu doar prin atingerea buzelor, ci prin atingeri şi mângâieri care să-i ducă pe aceştia în al nouălea cer.

Săgetătorii sunt plini de surprize, trăsătura care se reflectă şi în felul în care îşi sărută jumătăţile.

Capricornii spun printr-un sărut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare dată când partenerii lor se simt trişti, deprimaţi sau stresăţi, sărutul senzual al Capricornilor se poate transforma într-un adevărat remediu.

Arta sărutului este tratată cu adevarătă seriozitate de Vărsători, care obişnuiesc să fie senzuali şi intimi în momentul în care oferă acest gest de afecţiune celor la care ţin.

Peştii îşi doresc să sărute perfect, romantic, intim şi plin de afecţiune. Pe lângă aceste gesturi de afecţiune, ei îşi alintă adesea perechea cu daruri pline de semnificaţie, care le fac plăcere celor care îi iubesc.