Horoscop: Cât de important este sexul pentru partenerul tău, în funcţie de zodia lui

Sexualitatea implică un grad mai mare sau mai mic de perversitate şi este cheia unei relaţii reuşite atunci când două persoane se potrivesc din acest punct de vedere. De la o sexualitate puternică până la perversitate este un pas mic, dar asta nu înseamnă că trebuie să se facă confuzie între cei doi termeni.

RomaniaTV.net
07 ian. 2014, 09:41
Horoscop: Cât de important este sexul pentru partenerul tău, în funcţie de zodia lui

Anumite persoane sunt inzestrate de la natura cu o sexualitate puternica, in timp ce altele apeleaza la diferite turcuri pentru a fi „in rand” cu lumea, in ceea ce priveste viata sexuala.

Astrele ne pot ajuta sa descoperim foarte multe lucruri despre o persoana, asa ca poti afla cat de important este sexul pentru partenerul tau, in functie de zodia lui, si astfel ii poti intelege si comportamentul sexual.

Berbec

Berbecul este adeptul adrenalinei, chiar si atunci cand vine vorba de sex. Dar acest lucru nu inseamna ca este un salbatic in pat, pur si simplu pentru el placerea sexuala este direct proportionala cu intensitatea actului sexual. Va prefera sexul pur in schimbul unei partide romantice.

Citeşte şi După cât timp de relaţie te va înşela în mod sigur, în funcţie de zodie

Taur

Taurul adora sa faca sex, el traieste pentru a primi sau a oferi satisfactie, dar acest lucru nu il transforma intr-un pervers in pat, asa cum nu este nici in viata de zi cu zi. Pur si simplu acest barbat va fi atras de experientele senzuale si va avea foarte multe fantezii pe care isi va dori sa le puna in practica, desigur, daca va gasi o persoana la fel de lipsita de inhibitii ca si el.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Cum stai cu dragostea în acest an

Gemeni

Barbatul Gemeni este un adevarat vrajitor al jocului erotic, el are foarte multa energie, iar miscarile pe care le face sunt parca desprinse din filmele de specialitate. Adora sa faca sex, iar atingerile senzuale il excita cel mai mult. Pe primul loc pentru el se afla sexul oral, dar asta nu il transforma intr-un pervers.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.