Horoscop: Cât de „mămos” este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Relaţia voastră se derulează normal până în momentul în care el primeşte veşti de la mama lui? Bărbaţii sunt adesea dependenţi de afecţiunea mamei şi, de cele mai multe ori, îşi doresc ca partenerele de viaţă să le ofere aceeaşi afecţiune şi atenţie precum cea pe care au primit-o de la mamele lor.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 09:04
Horoscop: Cât de „mămos” este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Cand ai de-a face cu un barbat „mamos” este bine sa stii ca nu vei reusi sa-l faci sa se schimbe prea curand. Cel mai bine este sa accepti si sa incerci sa faci tot posibilul ca relatia sa mearga mai departe.

Afla cat este de „mamos” iubitul tau, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este independent si va incerca sa se detaseze cat mai mult posibil de relatia pe care o are cu mama sa. Asta nu inseamna ca nu exista un atasament fata de ea, doar ca nu va permite sa fie rasfatat de o mama mult prea protectoare. In relatia de cuplu nu ii va permite sa intervina, ceea ce va fi un motiv in minus de ingrijorare pentru tine.

Citeşte şi Horoscop: Ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul isi apreciaza foarte mult parintii si este foarte atasat de ei. Asta nu inseamna ca va accepta sa-i spuna mamei sale detalii despre viata sa privata. Daca ai o relatie cu el, nu trebuie sa-ti faci griji ca mama lui va fi prea bagareata. Va reusi sa o tina la distanta atat cat va fi suficient.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este vesnic agitat si prea preocupat de ceea ce se intampla in viata sa de zi cu zi, incat uita chiar si de ziua mamei sale. Desi este atasat de ea, el uita adesea de obligatiile morale pe care le are fata de aceasta. El nu este influentat cu nimic de mama lui si tocmai de aceea nu vei avea motive sa-ti faci griji.

Citeşte şi Horoscop: Cum îţi strică iubitul sărbătorile de iarnă, în funcţie de zodie

Rac

Racul este cel mai „mamos” barbat pe care l-ai fi putut cunoaste. Este foarte atasat de mama sa si incearca din rasputeri sa gaseasca o partenera care sa-i ofere macar pe jumatate din afectiunea cu care a fost obisnuit sa o primeasca de la mama sa. Daca vrei sa te iubeasca, trebuie sa ai o relatie foarte stransa cu mama lui.

Citeşte şi Cum să alegi job-ul perfect pentru tine în funcţie de zodie, ca să fii mereu fericit

Leu

Barbatul Leu se poate desprinde foarte usor de influenta materna. El isi doreste sa fie independent si nu este un fan al interventiilor mamei lui atunci cand vine vorba de relatia pe care o are cu persoana iubita. Cu el in mod sigur nu va trebui sa-ti faci griji de problemele pe care le-ar putea face viitoarea soacra.

Restul horoscopului pe Ele.ro