Horoscop: Cât de mult îi plac sărbătorile, în funcţie de zodia lui

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar acest lucru este un motiv de bucurie pentru majoritatea dintre noi. Însă, pentru alţii este doar un motiv de stres, în special pentru bărbaţi. Reprezentantii sexului puternic urasc sa se complice cu tot felul de lucruri marunte si foarte multi dintre ei chiar devin irascibili in aceasta perioada a anului.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 09:38
Horoscop: Cât de mult îi plac sărbătorile, în funcţie de zodia lui

Astrele ne ajuta sa descoperim cum se comporta fiecare barbat in parte, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecii sunt ceva mai pretentiosi in aceasta perioada a anului, ei vor cate putin din toate si greu se decid asupra unui singur lucru. Ii atrag sporturile de iarna si atractiile de sezon, cum ar fi carnavalurile, paradele, targurile de Craciun, si in mod sigur adora sa cumpere cadouri pentru cei dragi. Nu trebuie sa-ti faci griji, orice propunere pe care i-ai face-o, in mod sigur il va incanta.

Citeşte şi Cadouri „obraznice” pe care le vor bărbaţii de Sărbători, în funcţie de zodie

Taur

Taurii in mod sigur adora sarbatorile de iarna, traditionalisti din fire, ei vor incerca sa respecte anumite traditii si obiceiuri pe care le stiu de la bunici sau de la parinti. Adora sa manance preparate traditionale si in mod sigur vor dori „setul” complet pentru a se bucura asa cum se cuvine de aceasta perioada a anului.

Citeşte şi Horoscop: Destinaţii de vacanţă potrivite de sărbători, în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii nu sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de sarbatori, insa pentru ei potrivite sunt acele locuri aglomerate, unde pot intalni foarte multi oameni si unde se pot distra pana in zorii zilei. Adora sa stea la discutii cu prietenii si sa se distreze, asa ca trebuie sa te gandesti foarte bine unde sa-i propui sa faceti sarbatorile de iarna.

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu dragostea în această iarnă, în funcţie de zodia ta

Rac

Barbatii nascuti in aceasta zodie sunt dependenti de familie, pentru ei sarbatorile nu au niciun farmec daca nu sunt petrecute in sanul familiei. Nu au nevoie de cine sau de petreceri fastuoase, pur si simplu le trebuie un mediu cald si primitor, in care sa se simta in siguranta.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.