Horoscop. Cât de mult îşi iubeşte familia, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Nativul din Fecioară nu se va îndepărta niciodată de rudele sale, indiferent ce i-ar face. Chiar dacă mulţi profită de bunătatea lui, pentru el legătura de sânge este supremă

16 iun. 2015, 09:38
Horoscop. Cât de mult îşi iubeşte familia, în funcţie de zodia lui

GEMENI

Acest nativ este destul de instabil din punct de vedere sentimental, aşa că nu poţi şti niciodată care este relaţia cu el. Degeaba îţi declară acum iubirea, dacă peste puţin timp îţi întoarce spatele ca şi cum nu te-ar cunoaşte. Acest lucru este valabil şi în cazul familiei sale, iar unele relaţii cu rudele nu se vor mai reînnoda niciodată indiferent cât de intensă ar fi fost legătura.

RAC

Acest nativ este cel care investeşte cele mai profunde sentimente în familia lui, şi nu va rupe legătura cu rudele sale indiferent de cât de rău i-ar face acestea. Singura iubire care ar putea să se spulbere vreodată este cea faţă de soţie, în cazul în care aceasta îl înşală ori îl minte grav.

LEU

Dacă nativul din această zodie întâlneşte iubirea adevărată, acesta nu va mai putea niciodată să o înlocuiască. Sentimentele lui vor fi pe viaţă, indiferent de greutăţile pe care le întâmpină în viaţă. Dacă această regulă se aplică pentru iubite ori prieteni, pentru familia în care s-a născut situaţia este cu totul alta. Este gata oricând să renunţe la ea dacă este dezamăgit.

FECIOARĂ

Nativul din această zodie nu se va îndepărta niciodată de familia lui, indiferent ce ar primi din partea ei. Chiar dacă multe rude profită de bunătatea lui, pentru el legătura de sânge este supremă şi nu va permite nimănui să-i strice relaţiile.

BALANŢĂ

Acestui nativ îi place foarte mult să fie independent şi vrea să pară că nu este ataşat de familia lui, însă este doar o aparenţă. Sentimentele pentru cei dragi sunt intense, dar va arăta mereu o răceală atât în faţa acestora, cât şi în absenţa lor.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...
Partenerii noștri