Horoscop. Cât de mult îţi place să bârfeşti, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Unele dintre noi nu ne putem abţine să vorbim pe la spate, însă motivele sunt diferite de la o femeie la alta. E vorba de invidie sau doar de conversaţie?

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 03:22
Horoscop. Cât de mult îţi place să bârfeşti, în funcţie de zodia ta

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îţi place să denaturezi adevărul şi te simţi atacată indirect atunci când alte persoane sunt mai bune decât tine. Nu poţi să accepţi crudul adevăr şi faci tot posibilul să strici imaginea celor pe care îi invidiezi. Eşti una dintre cele mai mari bârfitoare ale zodiacului.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Atunci când o persoană îţi provoacă nelăceri sau nu îţi convine ceea ce spune, o scoţi imediat de la suflet indiferent cât de apropiate sunteţi. Nu pierzi ocazia să o desfiinţezi imediat şi eşti acidă în susţinerea afirmaţiilor despre ea.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai o părere mult prea bună despre tine, şi din această cauză îi judeci pe cei din jurul tău chiar dacă nu ai dreptate. Dacă cei de lângă tine nu te aprobă tot timpul şi nu se poartă cu tine de parcă ai fi cea mai importantă, instinctul tău este de a-i bârfi într-un mare stil.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Toată lumea ştie că cel mai mult pe lumea asta îţi place să critici, de aceea îţi vei face mulţi duşmani. Nu mereu ai intenţii rele, dar chiar şi aşa micile tale comentarii sunt deranjante, mai ales când nu sunt spuse omului în faţă. Dacă însă te enervează cineva, atunci clar îl desfiinţezi.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti foarte uşor influenţabilă şi intri în discuţii chiar dacă nu ai o părere proprie. Îţi alegi ca modele persoane din jurul tău, iar vorbele lor sunt lege pentru tine. E suficient să auzi ceva de rău de un coleg că imediat vrei să afli cât mai multe şi să duci vorba mai departe.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu bârfeşti din plictiseală, nici din invidie, ci doar la nervi. Dacă cineva te atacă, atunci arma ta este să îl vorbeşti de rău şi să râzi de el, astfel încercând să îi distrugi imaginea pe care o are. Dacă tu treci printr-o situaţie neplăcută, atunci faci orice pentru a-l pedepsi la fel pe cel vinovat de asta.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu te manifeşti prin bârfă decât foarte rar, şi atunci doar dacă eşti călcată rău pe coadă. Îţi place să fii discretă, să îţi vezi de treburile tale, însă ura pe care o simţi în momentul în care eşti enervată te face să nu te mai poţi stăpâni.  

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti destul de invidioasă pe cei din jurul tău, fapt pentru care lupţi să îi desfiinţezi folosindu-te de cele mai urâte arme. 

Citeşte mai mult pe eva.ro