Horoscop OCTOMBRIE 2014. Ce ţi-au rezervat astrele în luna care tocmai începe

Iata horoscopul lunii octombrie, prezentat de Astrocafe.ro.

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 20:30
Horoscop OCTOMBRIE 2014. Ce ţi-au rezervat astrele în luna care tocmai începe

Berbec

Relațiile parteneriale sunt foarte active pe tot parcursul lunii. Este nevoie de o reconfigurare a tuturor colaborărilor în care ești implicat, atât cele profesionale cât și relația cu partenerul de viață. Se vor relua discuții, acțiuni care au rămas neînțelese sau nerezolvate pe deplin. În preajma datei de 8 octombrie sunt momente excelente de a-ți modela personlitatea, în urma unei analize atente a evenimentelor din ultimele șase luni. Este un final de etapă de viață importantă. De acum înainte este bine să îți reorganizezi viața pe alte baze, abordând un alt sistem de valori morale. Banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții vor cunoaște răsturnări de situație mai ales în a doua parte a lunii. Se conturează o etapă nouă de câștig de la și prin alții, însă fii prudent. De evitat speculațiile financiare și implicarea în acțiuni bănești de anvergură. Relațiile colegiale, în special cele cu șefii se vor tensiona, începând cu 26 octombrie.

Taur

Ai multă treabă la serviciu în prima parte a lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, însă depinde doar de tine să dirijezi lucrurile către un făgaș bun. Sănătatea este vulnerabilă și de aici consultațiile, analizle medicale pot fi frecvente. Se recomandă prudență, dozarea eforturilor, evitarea analizelor și spațiilor aglomerate în preajma datei de 8 octombrie. Vizate sunt segmentele capului și cele ale aparatului renal.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE 2014: Cum începi luna în funcţie de zodie

Gemeni

În prima parte a lunii ești preocupat de relațiile sentimentale, distracții sau hobby-uri. Toate bune și frumoase, însă cei dragi îți pot umbri cheful jucăuș. Tensiuni majore pot apărea în intervalul 10 – 25 octombrie, deoarece se vor relua discuții pe teme mai vechi, parțial înțelese sau nefinalizate. Ascultă ce îți spun cei dragi și oferă-le încredere și iubire necondiționată. La serviciu este multă forfotă pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt deficitare, fiind recomandabil să îți îndeplinești îndatoririle profesionale corect și la timp, bazându-te mai mult pe forțele tale. Relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțineau în domeniul socio-profesional vor cunoaște un final de etapă. Unele dintre aceste persoane se vor îndepărta de tine definitiv. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital, dar spre finalul lunii sunt momente favorabile pentru a rezolva cu bine afecțiunile mai vechi sau mai noi.

Rac

În prima parte a lunii ești preocupat de gospodărie și de nevoile membrilor familiei. Sunt zile bune pentru reamenajări de decor, pentru realizarea conservelor de sezon sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Dialogurile cu cei dragi vor aborda și teme casnice mai vechi, care fie au rămas nefinalizate, fie neînțelese. Cu puțin efort, bunăvoință și deschidere sufletească, totul se va desfășura favorabil pentru toată lumea. În preajma datei de 8 octombrie se va încheia o etapă profesională importantă. Bine este să lași lucrurile să își urmeze cursul fiesc, chiar dacă pe moment ești nemulțumit și nu înțelegi prea bine ce se întâmplă. Relațiile sentimentale sunt active în a doua parte a lunii. Posibil să reapară o iubire mai veche sau dacă ești implicat într-o relație amoroasă suficient de puternică se vor relua discuții mai vechi. Fii prudent și evită frivolitățile. Ține cont de părerile și nevoile celor dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.