Horoscop: Cât de uşoare sunt femeile în funcţie de zodie

Esti adepta relatiilor de lunga durata sau preferi aventurile? Cat de usor cedezi in fata barbatilor si cum te comporti in preajma lor? Iata ce dezvaluie semnul zodiacal care te reprezinta despre inclinatiile pe care le ai in domeniul amoros.

RomaniaTV.net
06 mai 2015, 12:35
Horoscop: Cât de uşoare sunt femeile în funcţie de zodie

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt persoane sociabile, asa ca le place sa se joace cu cei din sexul opus. Problema lor este ca se decid greu atunci cand apare o oportunitate sexuala. Ba ar musca din fructul oprit, ba l-ar refuza. Pana sa isi dea seama care este situatia, au pierdut ocazia. Asadar, in cazul lor este dificil sa realizezi cat de repede cedeaza in fata unui reprezentant al sexului puternic.

Citeşte şi Sex pe zodii, combinaţii. Ce şanse sunt să fie o partidă proastă, în funcţie de zodie, în procente

Rac

Romantica zodiacului nu va spune „Da!” niciodata unei aventuri. Ea viseaza sa intalneasca un barbat special cu care sa poata avea o relatie serioasa. Ii place sa primeasca complimente, insa uraste apropourile deocheate, asa ca ocoleste acest gen de barbati fara sa stea pe ganduri.

Leu

Reprezentanta nu refuza ideea unei aventuri pasionale, insa barbatul care o doreste la pat va trebui sa dovedeasca faptul ca o merita. Ea nu are nevoie doar sa ii spuna cuvinte dulci la ureche, ci vrea dovezi clare ca el nu a mai dorit pe nimeni ca pe ea. O femeie Leu nu isi doreste sa ramana in amintirea unui barbat ca o simpla aventura, ci vrea sa stie ca este speciala.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro.