Horoscop: Cât este de predispus să te înşele, în funcţie de zodia lui

Ai fost vreodată curioasă să ştii care zodii sunt predispuse să înşele? Ei bine, nu este niciuna exclusă, însă contează foarte mult motivele pentru care ajung să facă acest lucru.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 09:55
Horoscop: Cât este de predispus să te înşele, în funcţie de zodia lui

Iata in continuare caracteristicile fiecarei zodii in parte:

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte mult axate pe sexualitatea lor, au o personalitate puternica si sunt mereu in cautare de atentie. Au o incredere foarte mare in fortele proprii si tocmai de aceea le place sa se joace cu focul.

Citeşte şi HOROSCOP: Care sunt fanteziile sexuale ale bărbaţilor în funcţie de zodie

De obicei cand flirteaza vor doar sa vada pana unde poate duce jocul si cat de multa atentie li se ofera. Daca sunt provocate de partener, nu mai ramane decat un pas pana ca acestea sa devina infidele.

Taur

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt cunoscute pentru loialitatea lor insa, la fel ca si persoanele nascute in zodia Berbec, vor insela la primul semn de indoiala pe care il vor avea fata de partener.

Citeşte şi Cum să-i cucereşti inima, compatibilitate şi ce să nu faci, în funcţie de zodie

Un alt motiv pentru care ar insela ar fi atunci cand se simt neglijate (sunt persoane dependente de atentie si de afectiune). Aceste persoane rareori vor insela din dorinta de a se razbuna.

Gemeni

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte deschise din punct de vedere sexual si prezinta un interes foarte mare pentru discutiile lungi si siropoase.

Considera orice lucru ca fiind o provocare si cedeaza cu greu in fata tentatiilor inutile. Insa, la fel ca si persoanele nascute in zodia Taur, aceste persoane au nevoie de foarte multa atentie si vor insela la primul semn de indoiala fata de partener.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.