HOROSCOP: Câtă importanţă dă preludiului, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce să-i oferi iubitului tău în pat şi vrei să afli cum începe partida de amor ideală pentru el? Descoperă aceste detalii, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
04 feb. 2013, 11:05
HOROSCOP: Câtă importanţă dă preludiului, în funcţie de zodia lui

Pentru un nativ din Vărsător, preludiul este foarte important, pentru că îi pune imaginaţia la lucru. Oferă-i scenarii sexuale, implică rolurile în partida voastră de amor şi cu siguranţă se va dezlănţui total.

Preludiul este esenţial pentru nativul din zodia Peşti. Trebuie să-i confirmi prin fiecare gest, mângâiere şi mişcare că îl iubeşti foarte mult şi că locul tău este lângă el.

Berbecului îi place să treacă direct la acţiune. Preludiul nu este partea lui preferată, mai ales dacă alege să dea frâu liber instinctelor lui.

Taurului îi plac toate senzaţiile pe care i le oferi preludiul. Savurează fiecare atingere, sărut şi adoră să se delecteze cu aroma pielii tale.

Pentru Gemeni, preludiul trebuie să fie scurt, pentru că altfel se plictiseşte rapid.

Nativului din Rac îi plac mângâierile, vorbele tandre, adoră să fie alintat, sărutat şi învălui cu multă afecţiune.

Bărbatul din zodia Leului se concetrează de multe ori asupra propriei plăceri, uitând că mai este cineva prin zonă. Un preludiu lung nu este deloc pe placul lui.

Preludiul este important pentru Fecioare este important pentru ei, iar faptul că te învăluie cu mângâieri şi zeci de săruturi este pentru aceşti nativi o adevărată datorie pe care nu o pot neglija.

Pentru bărbatul din Balanţă preludiul este mai important decât pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai zodiacului. Savurează fiecare atingere, mângâiere, sărut şi aromă.

Bărbatul din zodia Scorpion iubeşte sexul. Este dispus să încerce orice, de la o partidă de amor „pe fugă” şi până la una care implică un preludiu lung şi elaborat.

Nativul din Săgetător nu este un mare fan al preludiului. Dar îl poţi surpinde cu un preludiu inedit, care să includă şi jocuri sexuale.

Bărbatul din zodia Capricornului nu prea se pricepe să ofere un preludiu care să te impresioneze, de aceea ar prefera uneori să treacă direct la acţiune.