Horoscop: Câtă încredere poţi să ai în el, în funcie de zodia lui

Eşti într-o relaţie de ceva timp sau îţi doreşti să începi una, însă nu ştii câtă încredere poţi să ai în el? De multe ori, noi, femeile, avem nevoie de confirmări pentru a avea siguranţă că cel de lângă noi este "The one" (n.r. bărbatul perfect). 

13 aug. 2014, 08:14
Horoscop: Câtă încredere poţi să ai în el, în funcie de zodia lui

Nu a spus nimeni ca este usor sa te apropii de o persoana si nici ca poti ajunge sa cunosti pe cineva foarte bine, indiferent cat timp a trecut de cand va cunoasteti. Totusi, exista cateva semne de care ar trebui sa tii cont, care iti indica daca poti sa ai incredere in barbatul de langa tine sau nu.

In functie de zodia in care s-a nascut iubitul tau, astrele iti dezvaluie daca poti sa ai incredere in el.

Citeşte şi Horoscop. Cât de violent poate să devină într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Berbec

Barbatul Berbec este foarte capos si greu se ataseaza de o femeie, insa atunci cand o face, fii sigura ca poti avea incredere totala in el. Iti poti da seama de acest lucru doar analizandu-i gesturile. Se da foarte repede de gol atunci cand iubeste si este in stare sa faca sacrificii pentru femeia iubita.

Taur

Taurul pare genul de barbat in care poti avea incredere oricand. Este foarte prezentabil, increzator in fortele proprii si nu vorbeste in necunostinta de cauza. Atunci cand promite ceva, se tine de cuvant, iar ultimul lucru la care s-ar gandi ar fi acela ca ar putea sa dezamageasca pe cineva.

Citeşte şi Horoscop: Planeta Venus a intrat în zodia Leu. Află cum te va influenţa

Gemeni

Barbatul Gemeni este mereu cu doua fete. Niciodata nu stii la ce sa te astepti din partea lui, iar din aceasta cauza este greu de spus daca poti avea incredere in el sau nu. Cu toate acestea, atunci cand iubeste lucrurile se schimba, iar dovezile lui de afectiune te vor face sa capeti incredere in el.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.