Horoscop: Câtă răbdare poţi să ai? Zodiile astea îţi testează nervii

Fiecare persoană are în interiorul ei o anumită doză de încăpăţânare, însă unii oameni sunt renumiţi din cauza acestei trăsături de caracter. Nu este greu să îi recunoşti: privire pătrunzătoare, atitudine fermă şi ticuri nervoase. Însă, înainte să le studiezi atent personalitatea, nu considera nesemnificativ semnul lor zodiacal. Iată care sunt cele mai încăpaţânate zodii din fiecare element în parte (Foc, Apă, Aer, Pământ)!

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 11:31
Horoscop: Câtă răbdare poţi să ai? Zodiile astea îţi testează nervii

4. Scorpion (semn de Apa)

Si Scorpionul se numara printre cele mai incapatanate zodii, insa nici nu se compara cu detinatorii primelor trei locuri. Indiferent ca este vorba de planul personal, de cel financiar ori profesional, atunci cand i se pune pata pe ceva, nu o mai scoate nimeni.

Nativii sunt determinati atunci cand vine vorba de atingerea scopurilor si nu se lasa usor trasi inapoi de ceilalti. Ei se implica mult atunci cand este vorba despre ceva important in viata lor, devenind chiar obsedati de ideea respectiva. Pe de o parte, aceasta caracteristica are efecte pozitive, insa, pe de alta parte, are unele dezastruoase. Imagineaza-ti ca un reprezentant al zodiei Scorpion nu stie sa renunte la un anumit lucru, chiar daca i se cere in repetate randuri.

Citeşte şi  Horoscop. Top 6 cele mai pudice zodii. Cui îi e ruşine şi de umbra ei?

3. Varsator (semn de Aer)

Un alt semn zodiacal care nu cunoaste sensul expresiei „a lasa de la sine” este si Varsatorul. Cu cat ii spui sa renunte la un anumit lucru, cu atat se incapataneaza mai rau in acea privinta. Nu ar mai lipsi prea mult pana sa iti apara cateva fire de par alb in urma duelurilor verbale.

Desi pare o persoana blanda si timida la prima vedere, dupa ce il cunosti mai bine, descoperi ca lucrurile stau altfel. Nonconformismul de care da dovada acest nativ il va scoate din pepeni si pe cel mai calm om de pe pamant in cele din urma, asa ca nu te va condamna nimeni daca vei ajunge sa ii spui cateva vorbe usturatoare.

Citeşte mai mult pe divahair.ro