HOROSCOP. Ce aventură sexuală ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Ai vrea să ieşi din rutină şi să încerci ceva cu totul nou în materie de sex? Zodia ta îţi spune ce aventură sexuală ţi se potriveşte şi cum să o pui în practică.

05 mart. 2014, 19:50
HOROSCOP. Ce aventură sexuală ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Berbec

Sex cu un bărbat mai tânăr. Chiar dacă nu este partenerul de viaţă potrivit pentru tine, un bărbat mai tânăr cu 10-15 ani va fi ideal pentru o relaţie scurtă, bazată pe sex pasional, sau chiar pentru o aventură de o noapte.

Taur

Sex într-un loc public. Ca să trăieşti cu adevărat o aventură trebuie să ieşi din zona ta de confort, la propriu. Şocul nu va fi foarte mare dacă păstrezi partenerul, dar schimbi locul acţiunii. Încearcă toaleta unui local sau plaja ta preferată.

CITEŞTE ŞI: Tipuri de SEX care-ţi pot salva relaţia

Gemeni

Sex cu o femeie. La cât de sociabilă eşti, cu siguranţă ai flirtat cel puţin o dată cu o femeie. De ce să nu duci jocul mai departe? Asta nu înseamna că eşti lesbiană şi nici măcar bisexuală.

Rac

Sex cu un bărbat mai în vârstă. Recunoaşte că te-au atras mereu figurile parterne, protectoare. A venit timpul să-ţi pui în practică fanteziile şi să încerci sexul cu un bărbat mai în vârstă.

Leu

Sex în trei. Adică sex cu doi bărbaţi, între care tu eşti „şefa”. Ţi se potriveşte de minune acest rol de femeie puternică şi dominatoare, căreia doi bărbaţi se străduiesc să-i intre în graţii.

Fecioară

Sex anal. Trebuie să recunoşti că te-ai gândit măcar o dată la sexul anal. De ce să te tot întrebi cum este, când îl poţi încerca pe propria piele.

VEZI ŞI: DRAMA unei NIMFOMANE: „Primul lucru pe care mi-l doresc dimineaţa este să fac sex”

Balanţă

Bondage. Nu trebuie să te gândeşti musai la tehnici sado-maso. Ajunge să te laşi legată de mâini cu o panglică fină de mătase pentru a simţi ce este bondage-ul.

Scorpion

Sex hard-core. Scorpionii de ambele sexe au o preferinţă sau cel puţin o curiozitate pentru sexul hard-core, cu cătuşe, cuvinte murdare şi lovituri uşoare.

Săgetător

Sex cu un poliţist. Dacă şi pe tine te excită uniforma şi bărbaţii puternici, nu trebuie să ratezi această aventură sexuală.

Capricorn

Sex cu un necunoscut. Nu prea îţi stă în fire să te apropii de persoanele necunoscute, aşa că, dacă vrei să ieşi din rutină sexul cu un anonim ar fi ideal pentru tine.

Vărsător

Schimbul de parteneri sau swing-ul. Vărsătorii se plictisesc repede de partener, aşa că swing-ul îi atrage cu siguranţă.

Peşti

Sexul în mare sau piscină. Poate ar trebuie să îmbini sexul în apă cu sexul într-un loc public şi să încerci o partidă scurtă în piscină sau în apa mării. Asigură-te doar că nu te prinde nimeni.