Horoscop: Ce cadouri de Crăciun să-i faci în funcţie de zodie

Găsirea cadoului perfect se poate dovedi o sarcină copleşitoare, însă îţi poţi face o idee despre ce-şi doresc cei dragi bazându-te pe ce spun astrele.

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 09:47
Horoscop: Ce cadouri de Crăciun să-i faci în funcţie de zodie

Berbec

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul se consideră un trendsetter. Acesta apreciază lucrurile unice, ieşite din comun, pe care să nu le mai aibă nimeni. Orice făcut pe comandă, unicat, cum ar fi un tablou, o sculptură sau chiar o pernă decorativă chic pot fi cadouri apreciate.

Foarte activ, Berbecului îi place să rămână în formă, aşa că piese de echipament sportiv pot fi o idee bună de cadou. Nativii din această zodie sunt ataşaţi de culoarea roşie, un lucru de luat în seamă atunci când alegeţi daruri pentru ei.

Taur

Nativul în Taur va aprecia orice cadou care îi satisface latura senzuală. Pentru Taur, în mod clar, calitatea primează în faţa cantităţii, aşa că acesta va fi atras de lucruri foarte scumpe, luxoase.

Aţi putea lua în considerare o cutie gourmet de ciocolată, un parfum foarte scump sau o păturică pufoasă şi călduroasă.

Citeşte şi  Horoscop: Ce dependenţe ai în funcţie de zodia ta

Gemeni

Inteligent, cochet şi cu simţul umorului, nativul din Gemeni se bucură în faţa unor daruri care îi stimulează intelectul. O carte bună este oricând binevenită, dar nu sunt de ignorat nici bijuteriile de tip statement, un parfum bun sau alte produse scumpe de îngrijire corporală.

Rac

Nativul din Rac este sentimental, iubitor de confort şi atmosferă caldă de Sărbători. Pentru acesta, puteţi să luaţi în considerare obiecte hand made, o sticlă de vin bun, un aparat de cafea sau produse de beauty.

Citeşte mai mult pe one.ro