Horoscop: Ce caută fiecare zodie la partenerul ideal

Fiecare dintre nativii zodiacului are cateva pretentii, ascunse sau pe care le exprima, cu privire la partenerul ideal.

RomaniaTV.net
17 aug. 2015, 06:12
Horoscop: Ce caută fiecare zodie la partenerul ideal

Potrivit astrologilor, unii dintre nativii zodiacului sunt axati mai mult pe calitati de natura fizica, pe cand altii pot face abstractie de aspectul fizic, daca partenerul are o serie de trasaturi de caracter pe care le considera ideale.

ASADAR, IATA CE CAUTA FIECARE ZODIE LA PARTENERUL IDEAL

BERBEC – Berbecii cauta un partener care sa fie cat se poate de devotat. nativii acestei zodii vort face totul pentru un partener care isi arata dmiratia si devotamentul fata de ei.

TAUR – Nativii din Taur nu pun aproape deloc accent pe aspectul fizic al partenerului. Mai mult, nativii acestei zodii cred ca partenerul ideal, pentru ei, este o persoana care ii asculta si le da dreptate mai tot timpul. Adica nativii acestei zodii vad in partenerul ideal un om care are incredere in ei din toate punctele de vedere.

GEMENI – Contrar caracterului lor dual si coleric, nativii din Gemeni au preferinte precise cu privire la partenerul ideal. Astfel, nativii acestei zodii cred ca partenerul ideal pentru ei intruneste perfect un echilibru intre un aspect fizic cel putin placut si un caracter care denota verticalitate.

Citeşte şi Le poţi încerca la LOTO! Numerele norocoase ale fiecărei zodii

RAC – Racii, fiinte destul de introvertite, cauta si ei o anumita trasatura la partenerul ideal. Din punct de vedere fizic, nativii acestei zodii sunt atrasi de persoane cu o fizionomie impunatoare iar din punct de vedere al caracterului le plac oamenii carora le place viata.

LEU – Leii au o singura dorinta cand vine vorba despre partenerul lor. Astfel, nativii acestei zodii pun accent in primul rand pe statornicie, Asadar, partenerul ideal pentru nativii din Leu este in primul rand statornic.

FECIOARA – Fecioarele, mai pragmatice din fire, fac oarecum abstractie atat de aspectul fizic cat si de unele defecte ale partenerului, atata timp cat acesta da dovada de orientare financiara puternica. Astfel, Fecioarele cauta in partenerul ideal un stalp financiar, in primul rand.

Continuarea pe Lyla.ro.