HOROSCOP. Ce DEFECTE ai, în funcţie de ZODIE

Horoscopul nu e pentru toata lumea pentru ca nu este o stiinta exacta si este deschis la interpretare. Cu toate acestea, e greu de ignorat faptul ca anumiti oameni au surprinzator de multe trasaturi in comun cu alte persoane nascute in aceeasi zodie. Coincidenta? Poate, dar unii dintre noi nu cred in coincidente.

06 sept. 2014, 11:12
HOROSCOP. Ce DEFECTE ai, în funcţie de ZODIE

Prin urmare, am intocmit astazi un horoscop al defectelor pentru fiecare zodie in parte, chiar daca ne place sau nu sa recunoastem, scrie kudika.ro.

Berbec

Nativii in Berbec sunt in stare sa accepte orice provocare, oricat de stupida si periculoasa, doar ca sa demonstreze ca pot. Ei sunt cei care se arunca mereu cu capul inainte si probabil ca de aici vine si numele zodiei. Ai nevoie de cineva ca sa alerge gol prin zapada? Suna un Berbec! Vrei pe cineva care sa faca glume proaste vecinilor in locul tau? Suna un Berbec. Nu au limite si nici nu se gandesc de doua ori inainte sa faca un lucru.

Pe de cealalta parte, daca te trezesti intr-o dimineata in mijlocul unei apocalipse zombie, sa zicem, atunci chiar ca trebuie sa suni un Berbec. Capacitatea lor imensa de a nu-si face griji precum si curajul nebun pot garanta supravietuirea.

Taur

La prima vedere, Taurul pare un om minunat si extraordinar, numai bun sa te casatoresti cu un astfel de nativ. Este atent, grijuliu, romantic, are un loc de munca foarte bun, ce sa mai, visul oricarei soacre!

Toate acestea chiar sunt asa insa doar pana la un anumit punct iar acesta este nesiguranta de sine transpusa intr-o gelozie obsesiva. Este singurul nativ care poate rivaliza cu succes la acest capitol cu Racii.

Unde mai pui ca Taurii au fixatii si nu ii scoti dintr-ale lor nici cu tancul. Iar atunci cand isi da seama ca au gresit, prefera sa se uite la tine cu ochi mari si luminosi, doar-doar il ierti inainte sa fie nevoit sa isi recunoasca vina.

Gemeni

Oricat de bun ai fi intr-un anumit domeniu, va exista un Geaman care se va crede mai bun decat tine pentru simplul motiv ca toata viata i s-a spus cat este de creativ si ingenios si minunat. Desigur ca un nativ in Gemeni poate fi o companie placuta dar nu m-as baza pe asta prea mult timp.

Are obiceiul sa nu te sune cu lunile sau anii apoi din senin, vrea sa te vada neaparat fix la o anumita ora, altfel se crapa pamantul in doua. Are o multime de prieteni, este mereu pus pe petreceri si stie sa se distreze. Daca vrei sa experimentezi cele mai nebune senzatii din viata ta fara sa tii seama vreun moment la ce pericole te expui, iesi intr-o seara cu nativii in Gemeni.

Rac

Daca iti plac oamenii care plang fara motive reale si care au un orgoliu atat de mare incat se impiedica de el prin casa, ia-ti un Rac. Nu conteaza ca argumentele tale sunt solide sau ca ai pareri foarte bine fondate. Daca acestea contravin logicii alambicate a acestui nativ, nu o vei scoate la capat sub nicio forma. Se bazeaza foarte mult pe emotii si este un as in santajul sentimental.

Nici dupa munca nu se da in vant si stie sa gaseasca motive pentru care nu ii place la job. Il doare maseaua, e curent in birou, cafeaua se raceste foarte rebede. Chitibusar, posesiv si plangacios, vesnic nemultumit si fara realizari notabile, Racul este foarte mandru de el, uneori de-a dreptul narcisist si are nevoie permanenta de atentie.

Leu

De ce sa te legi la cap fara sa te doara? De regula, nativul in Leu este la fel de sensibil ca cel in Rac dar spre deosebire de acesta, Leul nu se va pune pe plans ci va tranti si bufni in toata casa, fara sa spuna exact ce il doare.

Atunci cand prinde ura pe cineva, nu va depasi niciodata momentul. Poate uita motivul ranchiunii, dar de sentiment nu va scapa. Iar toate aceste lucruri se intampla din cauza orgoliului nemasurat. Atat timp cat nu i se pare ca il calci pe coada, poate fi cel mai placut om din lume. La primul semn ca nu va iesi ca el, este in stare sa dezlantuie iadul doar pentru ca vrea si poate.

Fecioara

Nativul in acesta zodie este partenerul ideal daca vrei pe cineva care sa te plictiseasca pana la moarte cu planuri, liste si tabele. Pentru prima intalnire, are deja cu siguranta o lista de activitati pe care trebuie musai sa le bifeze. Nu ii plac surprizele, nici macar cu ocazia zilei de nastere si nici nu isi asuma riscuri.

Casa in care locuieste este luna de curatenie, sifonierul este organizat pe culori si departamente iar daca il intrebi ce va face in ziua x peste 6 luni, cel mai probabil iti va raspunde in detaliu, minut cu minut. Faptul ca este un nativ atat de organizat are avantaje, cu siguranta. Nu isi pierde capul niciodata si ar putea sa conduca de unul singur macar un orasel mic.

Balanta

Faceti loc pentru Maiestatea sa, Balanta! Toate cele i se cuvin acestui nativ pentru simplul fapt ca ne binecuvanteaza cu prezenta sa pe pamant, printre muritorii de rand.

Cel nascut in Balanta tine foarte mult la aspectul fizic si este o persoana foarte ingrijita, cu o prezenta placuta. Din pacate si indiferent de parerea exagerat de buna pe care o are despre sine, este un individ banal si mediocru. Nu straluceste prin inventivitate si nici nu este foarte original. In schimb, este un executant bun si rapid care isi duce sarcinile pana la capat. In mod superficial, desigur, dar le finalizeaza.

Scorpion

Cel nascut in semnul Scoprionului are ceva material genetic de dictator. Altfel e greu de explicat atitudinea dominatoare pe care o are in fiecare asoect al vietii sale. Poate fi absolut despotic si face acest lucru cu zambetul pe buze. Daca ar fi dupa el, toata lumea ar trai dupa un regim militar si ar sta drepti la comanda!

Atunci cand loveste de un caracter mai puternic decat al lui, este agresivitatea pasiva pe doua picioare. De regula este un individ extrem de inteligent si parsiv, care stie cum sa isi traga intotdeauna spuza pe turta lui. Din punct de vedere sexual, este foarte activ si stie exact ce face. De aceea, in patul Scorpionul e multa aglomeratie. In ceea ce privesete relatiile de prietenie, este loial si poate fi capabil sa te scape basma curata si daca omori pe cineva.

Sagetator

In mintea lui, nativul acestei zodii este un conducator innascut si muntii se misca din loc dupa bunul sau plac. Partea proasta: este complet gresit. Partea buna: are suficienta imaginatie incat sa isi inchipuie un astfel de lucru. Ca sa faci treaba buna cu un Arcas, trebuie sa stii cum sa il motivezi pentru ca potential are din plin.

De aceea, nu ii spune niciodata ca TREBUIE sa faca ceva, mai ales daca nu ii place. Fa-l sa creada ca toate cele sunt din prorpie initiativa si sunt niste idei geniale care trebuie consemnate intr-o carte de intelepciune si transmise generatiei care va sa vie.

Capricorn

In fiecare dimineata, Capricornul se trezeste decis sa cucereasca lumea. Si daca n-ar fi un nativ atat de snob, i-ar iesi acest lucru. Insa cel nascut sub acest semn este mai ocupat sa demonstreze ca este mai bun decat toti cei din jurul sau, indiferent de domeniu. S-a nascut competitiv si va muri astfel, probabil mult mai tarziu decat toti ceilalti ca sa demonstreze ca el este in fruntea clasamentului.

Nu este cea mai sociabila persoana din lume si ii alege pe cei din jurul sau dupa standarde intelese doar de el. Desi are nevoie sa fie stimulat intelectual, va tine pe langa el oameni care nu se ridica la acest statut, doar ca sa iasa in evidenta in zilele lui mai proaste.

Varsator

Acestui nativ ii place sa creada despre sine ca are o personalitate unica si va incerca sa demonstreze tuturor acest lucru. Uneori, poate depune atat de mult efort in acest sens incat n-ar fi o premiera daca i se spune ca e sarit de pe fix.

Cu siguranta este o persoana creativa si are o imaginatie bogata dar uneori, ar fi mult mai putin obositor pentru cei din jur daca nu ar face atat de multa parada de talentele lor.

Pesti

Cel nascut in acest semn este in stare sa se indragosteasca de oricine, daca ii acorda suficienta atentie. Si un Peste are nevoie, cu certitudine, de multa atentie. Oricat de inteligent ar fi, nativul acestei zodii este foarte nesigur pe el. Isi poate ascunde acest neajuns in spatele unei atitudini foarte agresive dar nu este o regula.