Horoscop: Ce fel de îngheţată ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Zodia poate fi un factor determinant când vine vorba de gusturile tale în materie de îngheţată. În vreme ce unii nativi preferă aromele complexe, care le răsfaţă simţurile atunci când se delectează cu o îngheţată răcoritoare, alte zodii adoră gusturile simple pe care nu le-ar strica pentru nimic în lume combinându-le cu altceva.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 12:44
Horoscop: Ce fel de îngheţată ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Aşa că astăzi te provocăm la o mică „degustare” de îngheţată. Dacă zodia ta ar fi o aromă de îngheţată, ce ţi s-ar potrivi: vanilie, ciocolată sau ceva mai complicat?

BERBEC

Îngheţată cu ciocolată, nuci şi bezea. Eşti pasionată de deserturi şi îngheţată. Iar un Berbec pasionat poate fi în minutul de faţă o persoană sentimentală, slabă de înger şi cu inima uşor de impresionat, iar câteva secunde mai târziu poate fi un adevărat aventurier, pe un teren minat, care îl zgâlţâie. Dar asta este ceea ce le oferă Berbecilor personalitatea care îi caracterizează.

HOROSCOP INEDIT: Ce obiect ocult te reprezintă, în funcţie de zodie

TAUR

Îngheţată de vanilie preparată în stil franţuzesc. Eşti o persoană senzuală. Iar Taurului senzual nu îi lipseşte nimic la capitolul dulce şi cremos. Vechea aromă pe care ai mai încercat-o şi care este prietenoasă cu papilele tale gustative, uneori simplă, este uimitoare atunci când o amesteci cu alte lucruri.

HOROSCOP: Topul zodiilor care ştiu să se distreze

GEMENI

Îngheţată cu Amaretto. Adori tot ce înseamnă divertisment. Nativul din Gemeni iubeşte distracţia şi poate fi uneori un pic cam ca nuca în perete… Sau nuca într-o îngheţată delicioasă. Dar Gemenii sunt la fel de delicioşi şi senzuali ca o îngheţată de vanilie cu un strop de Amaretto.

HOROSCOP: Topul zodiilor care doresc să îşi înşele partenerii

RAC

Îngheţată de căpşune. Sensibilitatea e cuvântul care te defineşte. Racul cel sensibil, cu toate sentimentele şi emoţiile sale, uneori mascate de învelişul său dur, este de cele mai multe ori o persoană detestată şi iubită în acelaşi timp. Uneori Racii pot fi îngheţata de căpşune perfectă, iar alteori pot fi acri. Depinde de starea ta de spirit.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.