HOROSCOP INEDIT: Ce obiect ocult te reprezintă, în funcţie de zodie

Se spune că fiecare zodie are puterile ei ascunse, iar dacă ai la îndemână un obiect ocult anume, acesta te ajută să le scoţi la iveală şi să le foloseşti.

RomaniaTV.net
19 iun. 2015, 11:03
HOROSCOP INEDIT: Ce obiect ocult te reprezintă, în funcţie de zodie

BerbecCocoşul negru. O pasăre specială şi greu de găsit, aceasta era folosită în diferite ritualuri ce implicau legăturile de dragoste. Despre cocoşul negru se spune că este un simbol al potenţei şi al pasiunii, la fel ca şiBerbecul. Astfel, acest nativ este unul care pune pasiune în tot ce face, mai ales când vine vorba de viaţa amoroasă.

Taur – Busuiocul. Planta în cauză este folosită pentru proprietăţile sale magice încă din vechime. Se spune că are rolul de a vindeca sufletul, fiind utilizat şi în tradiţia românească, de fetele care voiau să-şi afle ursitul. Cu alte cuvinte, nativii acestei zodii trăiesc pentru dragoste, motiv pentru care pot pica uşor în depresie dacă nu au această plantă prin preajmă.

Gemeni – Argintul viu. Acesta este folosit îndeosebi în ritualurile malefice, pentru a se face rău unei persoane. Pentru Gemeni însă, acest obiect ocult înseamnă că au capacitatea de a te vrăji cu felul lor de-a fi şi nu odată li s-a spus că se comportă de parcă ar avea argintul viu în ei.

Rac – Ghiocul. Scoica sau ghiocul este obiectul cel mai de preţ al vrăjitoarelor, cu ajutorul căreia puteau ghici viitorul în dragoste. Pentru Raci, asta înseamnă că au al şaselea simţ care îi ajută să anticipeze fiecare moment al vieţii. Nici nu este de mirare că aceşti nativi calculează totul înainte de a acţiona.

Leu – Focul. Acest element este întâlnit în toate ritualurile magice, asta pentru că are o putere specială. La fel ca focul viu, Leul are o energie aparte şi este plin de viaţă. Se poate folosi de acesta şi pentru a face rău, mai ales dacă este călcat pe coadă.

Citeste mai mult in Revista TEO.