HOROSCOP: Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie

Astrele te pot ajuta să îţi dai seama care sunt defectele, ce puncte slabe are soacra ta şi cum te vei înţelege cu ea, în funcţie de zodie.

20 aug. 2014, 09:19
HOROSCOP: Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodie

Berbec

În descrierea generală, femeia Berbec este puternică, cu trasaturi precise de caracter, dar atenţie nu vorbim despre o femeie rece. Impulsivitatea este o trăsătură dominantă, femeia născută sub acest semn zodiacal este iute la mânie şi greu de stăpânit. Nu o subestima niciodată pe soacra Berbec. Este o persoană autodidactă, convinsa de cele mai multe ori că dacă cineva poate face lucrurile bine, atunci ea este acea persoană. Mai mult, se spune că soacra Berbec este Marea Doamă a zodiacului.

Taur

Femeia Taur pare să nu ţină cont de statut în niciun moment. Poţi considera că ţi-ai câştigat o a doua mamă, pentru că soacra Taur este foarte grijulie cu tine, mai mult şi pentru a fi sigură că relaţia dintre tine şi fiul ei merge bine. Cu toate astea, dacă intri în conflict cu ea, aşteaptă-te la intrigi ţesute minuţios. Vei aplana scandalurile daca îi vei arăta că îi respecti părerile fără să o tot contrazici.

Citeşte şi Horoscop: Cât de bârfitoare sunt femeile, în funcţie de zodie

Gemeni

Este plină de viaţă, iar veselia ei devine repede molipisitoare şi poate alunga chiar şi cele mai negre gânduri. Va încerca să te cunoască foarte bine, deoarece i se pare esenţial să ştie cu cine s-a casatorit copilul ei. Poţi vorbi cu ea despre orice domeniu, deoarece este un om curios.

Rac

Majoritatea femeilor Rac păstrează o legătură vie cu trecutul lor. Pentru că ţine la fericirea şi la confortul copiilor săi, soacra Rac te va considera copilul ei. Vei fi surprinsă să vezi cât de frumos se poartă cu tine. Soacra Rac este cu siguranţă genul de persoana prudentă care va avea nişte rezerve materiale puse deoparte.

Leu

Fără a fi trăsăturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni în anumite ocazii arogantă sau mândră. Ţine cont de faptul că femeia leu este dintre cele mai aprige şi mai exigente soacre. Îi place sa fie lăudată şi apreciază complimentele originale.

Citeşte şi HOROSCOP: Cu ce zodie eşti compatibil amoros în funcţie de zodia ta

Fecioară

Ideal ar fi să te arăţi cât mai reţinută cu soacra Fecioară. Încearcă să fii amabilă şi binevoitoare, dar să ştii că lucrurile nu vor ieşi exact asa cum îţi doresti. Fecioara va încerca să intre cu totul în viaţa ta, să ţi-o conduca. Dar nu deznădăjdui. Scapi mai repede de ea daca îi arăţi că nu te deranjează acest lucru.

Balanţă

Simţul corectitudinii aproape dus la extrem (care o prinde atat de bine) îşi va face încă o dată datoria, astfel încât va fi gata oricând să îşi recunoască greşeala. Dacă soacra ta este născută sub acest semn zodiacal, te va trata exact ca pe fiul său, adica îţi va fi o adevărată prietenă. În mod cert nu se va implica în relaţia voastră mai mult decât este cazul.

Citeşte mai mult pe one.ro

Citeşte şi Nu te înţelegi cu mama soacră? Sfaturi cum să procedezi