Horoscop: Cât de bârfitoare sunt femeile, în funcţie de zodie

Astrologii sunt de părere că semnul zodiacal sub influenţa căruia suntem născuţi îşi pune amprenta atât în deciziile pe care le luăm, zi de zi, cât şi în comportamentul nostru. Tocmai de aceea, am vrut să aflăm care sunt cele mai bârfitoare zodii...

19 aug. 2014, 10:24
Horoscop: Cât de bârfitoare sunt femeile, în funcţie de zodie

Femeia Berbec

În general nu este o persoană bârfitoare, însă uneori se grăbeşte să judece oamenii înainte de a-i cunoaşte cu adevărat.

Citeşte şi Horoscop: Combinaţiile de zodii cu scântei în dormitor

Femeia Taur

Ea spune că nu bârfeşte niciodată, dar nu e deloc adevărat. Chiar dacă nu e bârfitoarea horoscopului şi nu e ea cea care porneşte bârfa, nu se poate abţine atunci când persoanele din jur încep să vorbească despre cineva cunoscut.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile şi bolile la care sunt predispuse

Femeia Gemeni

Pentru ea bârfele sunt ceva la ordinea zilei. I se pare distractiv să judece oamenii, mai ales dacă persoanele respective îi sunt cunoscute. Dar nu se abţine să bârfească nici necunoscuţi, atâta timp cât prietenele îi oferă suficiente informaţii despre persoanele respective.

Ce şanse sunt să te considere doar o aventură, în funcţie de zodia lui

Femeia Rac

Judecă oamenii prea repede şi uneori e cea care răspândeşte bârfa. Dacă e un subiect bun, pur şi simplu nu se poate abţine să nu le spună şi altora.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.