Horoscop: Ce gânduri perverse are, în funcţie de zodie? Cine vrea să fie filmată în intimitate

Nu ştii niciodată ce se poate ascunde în mintea bărbaţilor, aşa că descoperă câteva indicii care să îţi arate dacă este cuminte sau îndrăzneţ.  

23 sept. 2018, 10:30
Horoscop: Ce gânduri perverse are, în funcţie de zodie? Cine vrea să fie filmată în intimitate

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nativul din Scorpion este foarte curios şi ar vrea să pună în aplicare toate scenariile pe care şi le imaginează. Nu este obsedat de această idee, de aceea dacă are ocazia o face, dacă nu, stă liniştit în banca lui.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorului îi place să îşi trăiască viaţa din plin şi nu vrea să piardă nimic care i-ar putea provoca plăcere. Nu face o obişnuinţă din a fi pervers, dar trebuie să ştii că nu va renunţa până nu va vedea cum e măcar. Dacă vrei să fie numai al tău, atunci trebuie să îi faci mofturile.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn poate fi pervers, dar niciodată din iniţiativa lui. Este cooperant şi face ce îi ceri, dar nu va avea pretenţii legate de partea sexuală. Se mulţumeşte cu ceea ce i se dă, fără să facă nazuri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se ştie că bărbatul din această zodie este infidel, aşa că fie că îi faci toate mofturile, fie că nu, el tot va vrea să încerce şi altceva. Are o mulţime de scenarii în cap şi nu se lasă până nu le aplică în scurta lui viaţă. Vrea să profite de fiecare clipă şi o face fără regrete. 
 
Citeşte mai multe pe eva.ro