HOROSCOP: Ce îi excită pe bărbaţii români, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat este sensibil la anumite lucruri în dormitor: atingerile suave, limbajul vulgar sau pur și simplu o privire ademenitoare pot fi fatale pentru orice mascul feroce. Descoperă ce spun astrele despre bărbații români în legătură cu felul în care se excită aceștia cel mai repede.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 10:38
HOROSCOP: Ce îi excită pe bărbaţii români, în funcţie de zodie

Ce îi excită pe bărbații români, în funcție de zodie:

BERBEC: SĂ ÎI LAUZI POTENȚA

Bărbatul Berbec din România adoră să fie lăudat încontinuu, mai ales când vine vorba de viriliatea acestuia. Trăsătura de bărbat feroce este mai valabilă în România la Berbec decât la multe alte zodii.

TAUR: SEXUL ORAL

Taurii sunt destul de perverși în pat, cu toate că, în aparență sunt niște persoane normale, chiar conservatoare când vine vorba de practicile sexuale.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Eclipsa de Lună împinge zodiile la SACRIFICII

GEMENI: MASAJUL EROTIC

Un masaj în zonele erogene ale Geamănului român îl va face să te dorească pentru tot restul vieții, nu doar pentru o singură noapte de amor nebun.

RAC: ATINGERILE SUAVE

Bărbatul Rac este foarte romantic așa că va prefera să nu te năpustești asupra lui ci să o luați moale, să savurați fiecare clipă împreună, prin atingeri delicate.

Citeşte şi HOROSCOP. Ce le incomodează pe femei, în funcţie de zodie

LEU: ATITUDINEA TA VULGARĂ

Dacă porți haine mulate pe corp sau o costumație sexy (doctoriță sexy, urechiușe de iepuraș sau cornițe), îl vei de gata instantaneu.

Citeste mai mult in Revista TEO.