Horoscop: Ce îl excită cel mai tare în funcţie de zodia lui

Ai vrea ca iubitul tau sa te considere cea mai buna femeie la capitolul experinta sexuala? Poate nu stiai, dar astrele te pot ajuta sa descoperi ce il excita cel mai mult pe partenerul tau.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 08:48
Horoscop: Ce îl excită cel mai tare în funcţie de zodia lui

Insa, trebuie sa retii ca totul se rezuma la detalii. Indiferent ca partenerului tau ii place sexul pe fuga, sau prefera sexul pasional, in functie de zodia in care s-a nascut poti sa-l duci pe cele mai inalte culmi ale placerii, fara prea mult efort.

Sexul este o combinatie intre stil si necesitate, tocmai de aceea este foarte important sa stii sa-l faci ca la carte!

Berbec

Barbatul Berbec este obsedat de corpul bine lucrat la o femeie, prefera placerile spontane si intotdeauna cu el partidele de sex vor fi foarte intense. Pe el cel mai tare il excita provocarile, propune-i sa faceti o excursie la munte iar apoi sa faceti sex salbatic in natura, sau mergeti la alergat impreuna iar apoi provoaca-l la o partida rapida de sex inainte de a intra amandoi sub dus. Lauda-i performantele si suspina de placere, in mod sigur il vei innebuni.

Taur

Barbatul Taur adora sexul la fel de mult precum adora sa primeasca cadouri scumpe. Asadar, fa-i un cadou scump insotit de un cartonas prin care ii multumesti in avans pentru partida grozava de sex pe care o veti avea. Il excita atingerile intense si acorda o importanta majora preludiului. Adora masajele iar daca folosesti si un ulei special, in mod sigur il vei face sa-si doreasca mai mult. Asternuturile scumpe si decorul intim in mod sigur il vor face sa fie in elementul sau.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adora sa flirteze, insa pentru a-l face sa te doreasca in pat, trebuie sa-l atragi prin discutii inteligente. Invita-l la un restaurant select si spune-i la ce scenariu te-ai gandit: cum te vei imbraca, ce muzica veti asculta sau cum va fi decorul. Stimuleaza-i imaginatia si spune-i cele mai ascunse fantezii pe care le ai. Atunci cand sunteti nerabdatori sa va savurati reciproc, rezumati-va la o partida normala de sex.

Rac

Barbatul Rac are nevoie de momente care sa-i ofere o siguranta din punct de vedere sentimental. Ainge-l usor, tine-l in brate si sopteste-i vorbe dulci la ureche. El nu poate separa sexul de sentimente si tocmai de aceea are nevoie de o partenera puternica, care sa stie cum sa-i trezeasca toate simturile. Poti incerca si un mic joc de roluri, in care tu sa fii studenta iar el profesor. In mod sigur il va excita o astfel de fantezie.

Leu

Barbatul Leu adora sa fie laudat si apreciat, tocmai de aceea este foarte important sa fii atenta chiar si la cele mai mici detalii atunci cand stabilesti decorul. Fiind de moda veche, barbatul Leu va fi atras de scenariile precum cele din filmele vechi. Lauda-l, fa-l sa se simta dorit si nu in ultimul rand, rasfata-l! In mod sigur vei avea parte de o partida grozava de sex daca reusesti sa-i atingi punctele sensibile.

Link continuarea pe ele.ro