Horoscop: Ce îţi place cel mai mult toamna, potrivit zodiei tale

La începutul toamnei sigur ai un sentiment ciudat când simţi vântul mai rece. Rochiile vaporoase sunt înlocuite de jachete şi pulovere, iar weekend-urile la mare sunt înlocuite de cele la munte. Trebuie să recunoşti că, cel puţin în sinea ta, te bucuri de anotimpul mai rece. Dacă nu vrei să recunoşti, nu este nicio problemă, deoarece se pare că fiecare zodie are un moment preferat în această perioadă.

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 09:12
Horoscop: Ce îţi place cel mai mult toamna, potrivit zodiei tale

Berbec

Berbecul are un simt al competitiei dezvoltat, iar sezonul sporturilor s-a deschis. Probabil nu esti foarte interesata de fotbal, insa mai sunt o multime de alte sporturi care iti vor castiga atentia. Stai impreuna cu familia sau cu partenerul si urmariti un meci de handbal. Desigur, poti oricand sa inlocuiesti sportul cu boardgames. Cine castiga de fiecare la Monopoly? Cu siguranta tu!

Taur

Taurului, fiind un semn de Pamant, ii place sa gradinareasca. Tu iti cumperi din timp bulbi pe care ii poti planta pentru sezonul urmator. Totodata, iti place sa trezesti copilul din tine si sa sari in gramezile de frunze uscate.

Citeşte şi  Horoscop: Patru zodii născute sub o stea norocoasă

Gemeni

Gemenii sunt persoane sociabile, asadar adora sa isi petreaca timpul alaturi de cei dragi. Aduna-ti prietenii si mergeti in parc. Daca este prea frig, puteti merge la tine acasa si puteti prepara vin fiert. Toamna este anotimpul perfect pentru a-ti petrece serile in casa, in fata serialului preferat.

Rac

Tie iti place aerul rece al toamnei, iar unul dintre lucrurile pe care le adori, este sa deschizi geamul si sa lasi racoarea de afara sa iti patrunda in casa. Toamna tie iti place sa stai afara la cafenea, sa iti porti puloverul preferat si sa respiri aerul rece.

Citeşte continuarea pe elle.ro